کارشناسی در سوئیس

کارشناسی در سوئیس
توسط

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در سوئیس و اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئیس در مقطع لیسانس دارند باید مدرک زبان آلمانی b1 یا b2 را داشته باشند زیرا زبان آموزش در این مقطع تحصیلی آلمانی و فرانسوی است که ۴ سال به طول می انجامد.

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور سوئیس مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعت بصورت هفتگی را دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۲ تا ۱۵ فرانک به ازای هر ساعت می باشد. ماهانه دانشجویان برای کمک به هزینه های تحصیل خود حدود ۱۲۰۰ فرانک با کارهای ساده و خدماتی بدست می آورند.

دولت سوئیس با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۱۰ ساعت را داده است. آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۲۰ تا ۳۰ فرانک را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. شهرهای ژنو و زوریخ پرهزینه ترین شهرهای سوئیس می باشند که ماهانه حدود ۲۰۰۰ فرانک در ماه می باشد.

هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور سوئیس را داشته باشد قبل از رفتن به سوئیس و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در سوئیس است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور سوئیس مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان سوئیسی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. این نکته نیز قابل ذکر است که گرفتن اقامت دائم در کشور سوئیس بسیار دشوار و طولانی است و افراد می بایست مدت زمان زیادی را در کشور سوئیس کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس سوئیسی را بگذرانند.

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *