فوق لیسانس در سوئیس

فوق لیسانس در سوئیس
توسط

دوره فوق لیسانس ۲ سال به طول می انجامد و زبان تدریس در این مقطع آلمانی، انگلیسی و فرانسوی می باشد .

متقاضیانی که دانشگاه های انگلیسی زبان را برای ادامه تحصیل در سوئیس انتخاب می کنند ، باید مدرک زبان ایلتس ۶ یا ۶٫۵ را داشته باشند

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور سوئیس مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعت بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۱۲ تا ۱۵ فرانک به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

دولت سوئیس با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۲۰ ساعت را داده است.

آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۲۰ تا ۳۰ فرانک را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند. هزینه زندگی در سوئیس حداقل ۱۰۰۰ فرانک در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد.

شهرهای ژنو و زوریخ پرهزینه ترین شهرهای سوئیس می باشند که ماهانه حدود ۲۰۰۰ فرانک در ماه می باشد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور سوئیس را داشته باشد قبل از رفتن به سوئیس و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در سوئیس است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور سوئیس مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به یکی از سه زبان کشور سوئیس مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

Share

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *