پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          18 آبان 1392 - 09 November 2013

پژوهشگران سوئدی با کشف پروتئین لازم برای فعالیت سیستم ایمنی، به راز بیمار شدن مداوم نوزادان پی بردند.

تحقیقات جدید نشان می دهد نوزادان دچار کمبود نوعی گیرنده ابزار مانند به نام (TLR3) هستند که ویروس های مختلف را شناسایی می کند و واسطه واکنش ایمنی به این ویروس هاست.

این پروتئین در شناسایی ویروس های مختلف دخیل است و واسطه واکنش ایمنی به این ویروس ها می شود.

بدون این پروتئین سلول های ایمنی نوزادان برای شناسایی و واکنش مناسب به ویروس های خاص بویژه  هرپس سیمپلکس HSV به خوبی مسلح و تجهیز نیستند.

لوسیا اسلاویکا محقق این پروژه از بخش تحقیقات روماتولوژی و التهابات دانشگاه گوتنبرگ در سوئد می گوید این مطالعه به شناخت اساس مولکولی برای نابالغی سیستم ایمنی نوزادان کمک می کند و  معتقدیم این یافته ها می تواند به توسعه مداخلات درمانی برای حفاظت از این افراد مستعد منجر شود.

برای این کشف دانشمندان سلول های خون بند ناف نوزادان را با همان نوع از سلول های خونی بزرگسالان مقایسه کردند. سلول های نوزادان حاوی پروتئین TLR3 نبود در حالی که در سلول های بزرگسالان این گیرنده وجود دارد.

اسلاویکا می گوید این سلول ها ما را از شر سلولهای عفونت زا خلاص می کنند در نهایت عفونت های ویروسی با این شیوه از بدن حذف می شوند.

وقتی محققان هر دو گروه از سلول ها را در معرض ترکیبات مصنوعی تقلید کننده حضور ویروس قرار دادند، سلول های ایمنی بزرگسالان با ترشح موادی که واکنش ایمنی به ویروس ها را در بر داشت، عکس العمل نشان داده و سلول های عفونی شده با ویروس را از بین بردند؛ در حالی که سلول های نوزادان این کار را صورت نداده یا این عملکرد را به طور ناقص و معیوب انجام دادند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Leukocyte Biology منتشر شده است.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی