پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامتارسال شده در   22 دی 1392 - 12 January 2014


کاهش وزن با ماده ای کافئین دار



 قهوه و موادی که در این خانواده قرار دارند می‌توانند از بروز بسیار از سرطان‌ها و همچنین دیابت تا حد زیادی جلوگیری کنند.
به گزارش جوان ايراني به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی  گفت: آنتی‌اکسیدان‌های داخل قهوه باعث کاهش بروز سرطان در انسان می‌شود و همچنین آنتی‌اکسیدان‌ها از اثرات مضر رادیکال‌های آزاد که از عوامل بروز جهش‌های ژنی در بدن و عوامل بروز سرطان است جلوگیری می‌کنند.

وی ادامه داد: مواد آنتی اکسیدان موادی هستند که در بسیاری از مواد غذایی یافت می‌شود و همین مواد آنتی‌اکسیدان با عوامل بروز سرطان مقابله می‌کنند به دلیل وجود مواد اروماتیکی و همچنین کافئینی در محتویات این مواد با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند و خطر سرطان را کاهش می‌دهند.

انوشه اظهار داشت: «تئوفیلینی» که در شکلات تلخ است و همچنین کافئین موجود در قهوه باعث افزایش نفوذ پذیری انسولین به داخل سلول می‌شوند که از این نظر می‌توانند با خطرات دیابت یا احتمال بروز دیابت مبارزه کنند مصرف بیش از اندازه قهوه و شکلات تلخ باعث بروز حالت‌های اضطراب، بی‌قراری و همچنین حالت عصبانیت و نگرانی در انسان می‌شود.

وی توصیه کرد: در هر سن باید قهوه و شکلات تلخ به میزان تعادل مصرف شود چرا که کافئین موجود در آن تا ۷ درصد باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود و این امر می‌تواند در کسانی که دچار بیماری‌های قلبی و دیابت هستند منجر به کاهش وزن و همچنین بهتر سوزانده شدن کالری ‌ها شود که از این نظر می‌تواند کاهش خطر ابتلا به دیابت را به دنبال داشته باشد.


موسسه پژوهش MBA
ترجمه تخصصی دانشگاهی
موسسه پژوهش مدیریت

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت