پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          06 اسفند 1392 - 25 February 2014


خواص ناگفته آویشن






به گزارش بروزها به نقل از قدس آنلاین، از هزاران سال پیش مردم از گیاه آویشن در آشپزی و مصارف دارویی استفاده می کرده اند. معمولا شناخته شده ترین تاثیر آویشن؛ درمان برونشیت است اما این گیاه فواید بی نظیر دیگری نیز دارد.

درمان برونشیت
به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛ آویشن از گذشته برای درمان مشکلات تنفسی از جمله سرفه کاربرد داشته است. مطالعات بسیاری نشان می دهند که تاثیر این گیاه در درمان بیماری های تنفسی هنگام استفاده با دیگر محصولات طبیعی ثابت شده است اما هیچ کدام تاثیر آن را به تنهایی تایید نکرده اند. شربت دارویی عصاره آویشن همراه با عصاره برگ های پیچک بالا رونده برای تسکین سرفه مؤثر است.
اگر مبتلا به سرفه هستید،‌2 قاشق سوپخوری آویشن را در یک ظرف آب جوش بریزید. حوله ای روی سرتان بیاندازید و بخار آن را استنشاق کنید. به آرامی نفس بکشید زیرا بخار آویشن نفوذ زیادی دارد. این کار را چند دقیقه انجام دهید کافی است.


مقابله با پلاک دندانی
یکی از ترکیبات آویشن به نام تیمول عملکرد مثبتی در مقابله با پوسیدگی ها و بعضی باکتری های بیماری زا دهان دارد. به همین خاطر از این گیاه در ترکیب انواعی از دهان شویه ها استفاده می شود. برای استفاده از آویشن به این منظور، 5 گرم آویشن خشک را در 100 میلی لیتر آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه دم کنید. سپس آن را صاف کرده و بگذارید خنک شود. 2 تا 3 بار در روز این محلول را در دهان غرغره کنید. می توان چند قطره از عصاره آویشن را نیز همراه با استفاده کرد.


تسکین التهابات پوستی
از آویشن به خاطر خواص ضدعفونی کنندگی برای درمان سوختگی ها و بعضی بیماری های پوستی خفیف استفاده می شود. این گیاه همچنین خواص ضدقارچ و ضد میکروبی نیز دارد. به علاوه مانع سنتز ناقل های مایع عامل عفونت می شود و از همین رو مانند داروی ضد التهاب عمل می کند و درد و تورم را تسکین می دهد.
برای این منظور 5 گرم گیاه خشک را در 100 میلی لیتر آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند. به مقدار لازم از این محلول را روی موضع کمپرس کنید.


مقابله با اضطراب
یکی از ترکیبات موجود در آویشن تاثیرات آرام بخشی در افراد مبتلا به اضطراب دارند. تاثیر این ماده بر همان قسمت هایی است که داروهای آرام بخش و الکل بر آنها عمل می کنند. البته این تاثیر آویشن هنوز به طور کامل ثابت نشده است. 1 تا 2 گرم گیاه خشک را در 150 میلی لیتر آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند. چندین فنجان از این دم نوش را در طول روز بنوشید تا آرامش بیشتری داشته باشید.


جلوگیری از ریزش موها
آویشن در مقابله با ریزش موها و طاسی نقش دارد. البته تنها ریزش موی موقتی با این گیاه بهبود می یابد و در ریزش موی آندروژنیک که عموما در مردان دیده می شود و همچنین ریزش موی پس از یائسگی تاثیری ندارد. برای استفاده از آویشن در درمان ریزش مو، 2 قطره از روغن آویشن را در شامپو بریزد و موها رابشویید. همچنین می توانید 6 قطره از روغن اسطوخودوس، 6 قطره روغن آویشن و 100 میلی لیتر روغن بادام را در یک بطری خالی بریزید. ترکیب را روی پوست سر بمالید. بگذارید 20 دقیقه قبل از شستشوی موها بماند.



تگ ها خواص ناگفته آویشن خواص آویشن

خبرنامه - شبکه های اجتماعی