پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامتارسال شده در   15 اسفند 1392 - 06 March 2014



تأثیرات مخرب نخوردن صبحانه


نواندیش: شاید از خواندن خبرهای مربوط به ضرورت خوردن صبحانه خسته شده باشید اما هر از چند گاهی دانشمندان فوائد جدیدی را در ارتباط با خوردن صبحانه کشف می کنند.

به گزارش نواندیش به نقل از وب سایت Live Science ، بر اساس تحقیقاتی که اخیرا ً انجام گرفته اند، خوردن صبحانه در هر روز و بطور منظم به دلایل زیر بسیار لازم است:

1.    دیابت: بر اساس مقاله ای که در ماه جاری در مجله American Journal of Clinical Nutrition  چاپ شده است، نخوردن صبحانه خطر بروز دیابت در زنان را افزایش می دهد. زنانی که بین صفر تا شش بار در هفته صبحانه می خورند بیش از زنانی که هر روز به مصرف صبحانه مبادرت می ورزند، در معرض دیابت نوع 2 قرار دارند.

2.    بیماری های قلبی: طبق مطالعه جدیدی که در ماه جولای امسال در ژورنال Circulation چاپ شد، خوردن صبحانه رابطه مستقیمی با کاهش بروز بیماری های قلبی در بین مردان 45 تا 82 ساله داشته است. بر اساس این مطالعه، نخوردن صبحانه نتایجی از قبیل افزایش فشار خون، مقاومت بدن نسبت به انسولین و در نتیجه افزایش قند خون خواهد داشت.

3.    حافظه: در یک بررسی انجام شده بر روی 47 پژوهش مربوط به صبحانه که توسط Journal of the American Dietetic Association در سال 2005 انتشار یافته، خوردن صبحانه عملکردهای شناختی مربوط به حافظه و نمرات امتحانی را بهبود می بخشد.


4.    کاهش وزن: به گزارش نواندیش، در یک پژوهش تازه، افرادی که از صبحانه به عنوان بزرگترین وعده غذایی خود به لحاظ حجم در طول روز استفاده کرده اند، بطور میانگین شاهد کاهش وزنی معادل 8 کیلوگرم طی سه ماه بوده اند. گروه دیگری نیز در این آزمایش همان میزان کالری روزانه را در مقایسه با گروه قبلی مصرف کرده اند اما این مصرف در وعده غذایی شام بوده است. بر اساس گزارش مجلهObesity چاپ ماه جولای در آمریکا، گروه دوم علی رغم تلاش برای کاهش وزن تنها توانستند 3 کیلوگرم از وزن خود را کم کنند.



موسسه پژوهش MBA
ترجمه تخصصی دانشگاهی
موسسه پژوهش مدیریت
مقاله نویسی ISI

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت