پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامتارسال شده در   30 اردیبهشت 1393 - 20 May 2014


افزایش قدرت حافظه کوتاه‎مدت با مصرف ماهی





به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از مرآت،غلامحسین اکبری بیان کرد: خیلی از متخصصان، نام «غذای مغز» را به ماهی داده‎اند. تحقیقات مختلف ثابت کرده‎اند حتی مصرف یک وعده ماهی در طول هفته هم می‎تواند باعث افزایش قدرت حافظه کوتاه مدت در به خاطر سپردن کارها شود.

وی اضافه کرد: به همین دلیل مصرف ماهی در دوران میانسالی و پیری، به خصوص به آنهایی که مدام کارهایشان را فراموش می‎کنند، توصیه می‎شود. ضمن اینکه مصرف مداوم ماهی و دریافت ریزمغذی‎های فراوان موجود در گوشت آن به خصوص امگا ۳، تا حد چشمگیری از ابتلا به افسردگی و زوال عقل هم پیشگیری می‎کند.

اکبری ادامه داد: میزان امگا ۳ موجود در گوشت ماهی به نوع ماهی بستگی دارد. مثلاً ماهی‎هایی مانند قزل‎آلا، سالمون، شاه ماهی، ساردین و خال خالی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ زیادی هستند اما میزان امگا ۳ موجود در انواع دریایی و پرورشی آنها چندان تفاوتی با هم ندارد.

این کارشناس بخش آبزیان تصریح‌کرد: این در حالی است که برخی ماهی‎ها دارای امگا ۳ کمتری هستند و تولید آنها به شکل پرورشی باعث پایین‎تر آمدن این مقدار از امگا ۳ در بدنشان هم می‎شود. مثلاً ماهی تیلاپیای پرورشی که امروزه طرفداران زیادی هم پیدا کرده، هم پایه ذرت بوده و به همین دلیل حجم امگا ۳ موجود در گوشت این ماهی بسیار کم است.



کنفرانس علوم و تکنولوژی
موسسه پژوهش MBA
موسسه پژوهش مدیریت
حصیل در خارج
اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت