پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامتارسال شده در   09 خرداد 1393 - 30 May 2014


غذایی که مانع قدکشیدن کودکان می‌شود ‌


با اشاره به ورود فست فودها به ذائقه اکثر مردم خصوصا جوانان و کودکان، گفت: با صنعتی شدن جوامع غذاها به سمت غذاهای آماده با قابلیت نگهداری بیشتر پیش رفته و همین امر موجب شده غذاهای گوشتی برای نگهداری بیشتر با افزودن مواد نگهدارنده و فرآوری به سوسیس و کالباس تبدیل شوند.

وی ادامه داد: برای بهتر شدن طعم این غذاها مقداری چربی نیز به آنها اضافه می شود و برای از بین بردن بوی نامطبوع نیز ادویه به مقدار فراوان در تهیه سوسیس و کالباس بکار می‌رود.

به گفته این کارشناس تغذیه، برای ایجاد رنگ صورتی در فست فودها اسیدنیتریک و نیترات هم به آنها اضافه می‌شود که می‌تواند در بلندمدت سرطان‌زا باشد.

شیرمستی از فست فودها به عنوان غذاهای پرکالری یاد کرد که اضافه وزن و چاقی شکمی را به همراه دارند.

وی با اشاره به وجود مقادیر فراوان نمک در فست فودها‌ خاطرنشان کرد: این نمک زیاد زمینه ساز دفع کلسیم از بدن است که پوکی استخوان و اختلالت رشد قدی برای کودکان را به همراه دارد.

این کارشناس تغذیه، مصرف پنیر پیتزا همراه فست‌فودها را زمینه ساز تصلب شرایین و گرفتگی عروق دانست که ناشی از حجم بالای کالری و چربی اشباع موجود در پنیر پیتزا‌ست.

شیرمستی افزود: معمولا نوشابه نیز همراه فست فودها مصرف می‌شود که فشار خون، چاقی شکمی و پوکی استخوان را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه محتوای ویتامین و مواد مغذی موجود در فست فودها پایین است، تصریح کرد: این خوراکی‌ها سیری کاذب ایجاد می کنند و جای یک وعده غذایی را برای فرد می‌گیرند، در حالی‌که فرد می‌تواند در این وعده غذایی با مصرف غذاهای مناسب مقدار کافی ویتامین و مواد معدنی دریافت کند.

این کارشناس تغذیه، تضعیف سیستم ایمنی ناشی از عدم مصرف ویتامین را از جمله عوارض ناشی از مصرف فست فودها خواند.

شیرمستی گفت: چون ذائقه ما با این غذاها هماهنگ شده توصیه می‌شود افرادی که تمایل دارند، مصرف فست فودها را به یک بار در هر سه هفته یا یک بار در ماه محدود کنند.


نمونه سوالات استخدامی
مقاله نویسی ISI
اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت