پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba

پژوهشگران با استفاده از مواد ارزان قیمت، آرایه ای از سلول ها ساخته اند که می تواند سیگنال های مایکروویو را از منابعی مانند ماهواره یا وای فای بگیرد و نیروی برق تولید کند.

پژوهشگران دانشگاه دوک می گویند این فناوری مهار انرژی، با اثربخشی مشابه پانل های خورشیدی مدرن، می تواند انرژی هدر رفته را گرفته و سیگنال مایکروویو را به ولتاژ جریان مستقیم که قادر به شارژ باتری تلفن همراه یا دیگر وسایل الکترونیکی است، تبدیل کند.

نکته مهم در مورد این دستگاه مهار انرژی، در متامواد آن نهفته است: ساختارهای مهندسی شده ای که اشکال مختلف از انرژی موجی را گرفته و آنها را به کاربردهای مفیدی تبدیل می کنند.

مهندسان یک سری از پنج رسانای انرژی از جنس فایبرگلاس و مسی ساخته اند که به یک تخته مدار متصل شده تا امواد مایکروویو را به انرژی الکتریکی  7.3V تبدیل کند.

در مقایسه می توان گفت: شارژرهای USB برای وسایل الکترونیکی کوچک حدود پنج ولت برق تولید می کنند.الکساندر کاتکو یکی از مجریان این پروژه می گوید: می توان از این طراحی برای گستره وسیعی از فرکانس های مختلف و انواع انرژی از جمله لرزشی و صوتی استفاده کرد.

وی افزود: تا کنون تئوری انجام کارهای بسیاری با متامواد ها مطرح شده است. با یک کار کوچک نشان دادیم که این مواد می توانند برای کاربردهای مصرفی مفید واقع شوند.به گفته وی مثلا می توان پوشش متا مواد را به سقف اتاق نصب کرد تا انرژی سیگنال وای فای که ممکن است هدر برود، تغییر جهت داده و بازیابی کند.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی