پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / تحصیل در خارج          29 آبان 1393 - 20 November 2014


دانشجویان کدام کشورها به آمریکا می‌روند

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه‌های ایالات متحده در سال 2013 - 2014 به رقم بی‌سابقه 900 هزار نفری رسید. گسترش این پدیده باعث سه برابر شدن سهم این دانشجویان از اقتصاد آمریکا در 15 سال اخیر شده است. دو کشور پرجمعیت جهان در صدر فهرست قرار دارند.

با توجه به آمارهای نهادی مسئول، تعداد دانشجویان خارجی پذیرش شده در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی 2013 - 2014 به بالاترین حد خود یعنی نزدیک به 900 هزار نفر رسید. نکته جالب سهم بالای چینی‌ها در این باره و سبقت تند آنها از هندی‌ها در سال‌های اخیر است. تقریباً از هر سه دانشجوی خارجی یکی چینی و تقریباً از هر هشت دانشجو یکی هندی است. نمودار شماره یک در زیر، این افزایش را نشان می‌دهد.

در این سال تحصیلی تعداد دانشجویان ثبت نام کرده خارجی در دانشگاه‌های آمریکا 66408 نفر افزایش یافته که سهم چینی‌ها و سعودی‌ها در این افزایش 73 درصد است. هند، برزیل، ایران و کویت نیز روی هم رفته افزایشی 18 درصدی را به خود اختصاص داده‌اند. نمودار شماره دو، سهم هر کشور از دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در آمریکا را نشان می‌دهد.

جمعیت دانشجویان چینی در دانشگاه‌های آمریکا در سال تحصیلی 2013 - 2014 به حدود 275 هزار نفر رسیده است که افزایش 17 درصدی نسبت یه سال قبل از آن را نشان می‌دهد. دانشجویان هندی نیز با افزایش تعداد 6 درصدی نسبت به سال قبل از آن به 106673 نفر رسیده‌اند. این در حالی است که تعداد آنها بعد از رکورد 105هزار نفری در سال 2009 - 2010 طی سه سال بعد هر سال کمتر شده بود. به این ترتیب تعداد دانشجویان چینی و هندی در دانشگاه‌های آمریکا از سال 2000 تاکنون به ترتیب پنج برابر و دو برابر شده است. (نمودار شماره سه)

در سال 1998 - 1999 چین بزرگترین کشور فرستنده دانشجو به ایالات متحده شده است و در دو سال بعد نیز وضعیت همین گونه بوده است. از سال 2001 - 2002 هند به صدر این فهرست رسید و این وضعیت تا سال 2008 - 2009 حفظ شد و بعد از آن بار دیگر کشور اول در فرستادن دانشجو به آمریکا شدند.

اصلی‌ترین کشورهای فرستنده دانشجو به آمریکا یعنی چین، هند و کره جنوبی روی هم رفته سهمی پنجاه درصدی دارند و (جدول شماره یک)

اکنون دانشگاه نیویورک، دانشگاه اول در میزبانی از دانشجویان خارجی است و این در حالی است که در دوازده سال گذشته، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی چنین موقعیتی داشته است. بعد از آن هم دانشگاهی در ایالت ایلینویز و دانشگاه کلمبیا قرار دارند. در واقع سه ایالت کالیفرنیا، نیویورک و تگزاس روی هم رفته پذیرای 32 درصد دانشجویان خارجی هستند.

سهم هزینه دانشجویان خارجی در اقتصاد آمریکا نیز در 15 سال گذشته سه برابر شده و شهریه پرداختی، هزینه خوابگاه، کتاب، مسافرت و سایر هزینه‌های آنها از 9 میلیارد دلار به 27 میلیارد دلار رسیده است. تصویر شماره یک نیز سهم منابع مختلف در تهیه شدن این هزینه‌ها را نشان می‌دهد.




تگ ها دانشگاه وزارت علوم دانشجویی

پر بازدیدترین تحصیل در خارج

خبرنامه - شبکه های اجتماعی