پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / علمی فرهنگیارسال شده در   29 فروردین 1391 - 17 April 2012



ساخت نانو کپسول هاي كازئين حاوي اسيدهاي چرب غير اشباع

پرتال دانشگاهی به نقل از پژوهشگران دانشجو: محققان دانشگاه تربيت مدرس موفق به تهيه نانو کپسول هاي كازئين حاوي اسيدهاي چرب غير اشباع شدند.

سهيلا قاسمي کارشناس ارشد علوم و صنايع غذايي دانشگاه تربيت مدرس گفت: اصولاً استفاده از پروتئين هايي نظير كازئين يکي از راهکارهاي مناسب براي محافظت و رساندن غذا، داروهاي آب گريز نظير اسيدهاي چرب غير اشباع است.

وي افزود: روش هايي که براي کپسوله کردن ترکيبات آب گريز توسط كازئين به کار مي رود اغلب به دليل بروز مشکلاتي نظير مدفوع بودن مناطق آب گريز کازئين در مناطق داخلي، از دست دادن ساختار اصلي و اوليه، عملکرد طبيعي آن بزرگ بودن اندازه ذرات ميکروکپسول ها، پائين بودن پايداري اسيداتيو و ناپايداري در محيط مايع در طول دوره نگهداري از مطلوبيت مناسبي برخوردار نيست.

قاسمي تصريح کرد: در اين پژوهش تأثير افزايش PH و يا ترکيب آن با تيمار فراصوت در سه نوع روش تيماردهي روي توانايي تشکيل نانو کپسول كازئين طبيعي شير در پوشش دهي چندين نوع روغن اشباع مورد ارزيابي قرار گرفت.

وي به نتايج اين پژوهش اشاره کرد و گفت: نتايج اين پژوهش حاكي از آن است که کدورت پراکنش كازئين به موازات افزايش PH از 6/7 به 8 اندازه متوسط ذرات از 242 نانومتر به 330/5 نانومتر افزايش يافت.

قاسمي اظهار داشت: يافته هاي اين پژوهش نشان مي دهد که مسيل گازئين طبيعي شير قادر است ترکيبات آب گريز را از طريق تغييرات PH و بازتر شدن ساختار كازئين به دام انداخته و با کاهش PH ساختار اوليه خود را بازيافته و اين ترکيبات آب گريز را به عنوان نانوکپسول درخود حفظ کند چنانچه تيمار فراصوت سبب بهبود کارايي کپسوله شدن شد.


تگ ها نانو کپسول هاي كازئين اسيدهاي چرب غير اشباع

پر بازدیدترین علمی فرهنگی

اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت