پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / پزشکیارسال شده در   28 فروردین 1391 - 16 April 2012



معرفی محصولات تحقيقاتی خوراکی در دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی

دو محصول تحقیقاتی خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت رونمایی شد.
این دو محصول سوسیس غیرگوشتی و شیر بدون فنیل آلانین است که با اجرای تحقیقاتی در این دانشگاه تولید شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم رونمایی از این محصولات گفت: طراحی ، فرمولاسیون و تولید سوسیس غیرگوشتی با هدف ارتقاء ایمنی و بهبود ویژگی های تغذیه ای این محصول با منشأ گیاهی انجام شده است.

آقای ابوالقاسمی افزود: این سوسیس با 15 درصد پروتئین گیاهی و 10 درصد چربی گیاهی ، پروتئین و چربی حیوانی ندارد و در آن از نگهدارنده های نیتریت ، نیترات و نیتروزامین استفاده نشده است و قیمت آن حداقل نصف قیمت ارزانترین نوع سوسیس گوشتی موجود در بازار است. وی گفت: این محصول با استفاده از مواد آنتی اکسیدان مانند لیکوپن و پاپریکا طعم و رنگ مناسب گرفته و برای پیشگیری از بیماری های قلبی - عروقی و سرطان مناسب است. شیر تولید شده بوسیله محققان این مرکز نیز در بیمارانی استفاده می شود که در صورت استفاده نکردن از این شیر از بدو تولد عقب افتاده خواهند شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این شیر هم اکنون با بیش از یک و نیم میلیون دلار هزینه ، کامل وارد می شود و سعی می کنیم محصول جایگزین داخلی را تولید و به علت کم بودن تعداد بیماران با بیمارانی که به این شیر نیاز دارند ، صادرات نیز داشته باشیم.


تگ ها معرفی محصولات تحقيقاتی خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتی

پر بازدیدترین پزشکی

اخبار روزنامه ها

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت