پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دانشگاه خارجی          10 دی 1393 - 31 December 2014



 نگرانی‌ از افزایش فارغ‌التحصیلان مقروض به دولت در آمریکا

هزینه‌های دانشگاه چه ایالتی و چه غیرانتفاعی و انتفاعی در آمریکا برای بیشتر جوانان این کشور بسیار بالا است و به جز آنها که خانواده‌هایشان به کمکشان می‌آیند برای باقی جوانان تامین این هزینه‌ها راحت نیست.

هزینه‌های تحصیل در آمریکا که دانشجویان بابت آنها وام می‌گیرند شامل شهریه دانشگاه، هزینه ملزومات تحصیل (از کتاب گرفته تا کامپیوتر)، هزینه خوابگاه یا اجاره خانه، هزینه رفت و آمد و هزینه حمل و نقل می‌شوند و بدیهی است که برخی از این هزینه‌ها در شهرهای بزرگ به مراتب بالاتر است به طوری که اغلب دانشجویان بسیار به سختی از عهده تامین این هزینه‌ها برمی‌آیند.

به این ترتیب در نهایت بسیاری از دانشجویان پس از پایان تحصیلات تکمیلی خود رقم قابل توجهی را به دولت مقروض هستند. برآوردها نشان می‌دهد که در حال حاضر بدهی آمریکایی‌ها به دولت این کشور از بابت وام‌های دانشجویی سر به یک تریلیون دلار گذاشته است. بیش از 18 میلیارد دلار از این بدهی‌ها به عهده آنهایی است که حالا بیش از 60 سال سن دارند و چند دهه پیش این پول‌ها را برای تحصیل از دولت یا موسسات مالی خصوصی قرض گرفته‌اند. دولت قرض‌های موسسات خصوصی را از آنها خریده و اکنون طرف حساب مردم، دولت است.

به گزارش بی‌بی‌سی، نگرانی کارشناسان از این است که اگر فکری برای بازپرداخت وام‌های دانشجویی نشود، این وام‌ها همین طور روی هم انباشته می‌شوند و مسن‌ترهای بیشتری زیر بار قرض می‌مانند و دیگر نمی‌توان امیدی به بازپرداخت این پول‌ها داشت. نتیجه اینکه دولت باید از بودجه ملی یعنی از مالیات، این پول‌ها را بپردازد.

«کارن بس»، یکی از نمایندگان کنگره آمریکا است که برای حل معضل وام‌های دانشجویی پیش‌نویس یک قانون را تهیه کرده است.

وی می گوید: وقتی بحث درباره وام های دانشجویی می شود یک نکته از قلم می افتد و آن این که دولت از وام‌های دانشجویی سود می‌برد. دولت میلیاردها دلار از بدهی دانشجویان پول به دست آورده است.

«بس» این طور کسب درآمد دولت را ناعادلانه توصیف می‌کند و می‌گوید باید آن را اصلاح کرد. در طرحی که او پیشنهاد داده به کسانی که به دنبال کسب درآمدهای آنچنانی نیستند و بعد از فارغ التحصیلی در بخش عمومی و عمدتا بخش‌های بهداشتی کار می‌کنند باید تخفیف داد. استدلال «بس» و دیگران این است که دولت آمریکا حتی از حاصل کار قشر تحصیل کرده سود می‌برد و سود مالی بردن از تحصیلات شهروندان واقعا منصفانه نیست.

بعضی از اعضای کنگره آمریکا و دولت این کشور طرح های متفاوتی برای بخشیدن وام های دانشجویی دارند. مثلا بازپرداخت را موکول کنند به میزان درآمد افراد یا آنکه بعد از گذشت تعداد سال مشخصی از بازپرداخت، بقیه بدهی را به فرد ببخشند.



تگ ها نگرانی‌ از افزایش فارغ‌التحصیلان مقروض به دولت در آمریکا دانشگاه آمریکا امریکایی

پر بازدیدترین دانشگاه خارجی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی