پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / دکتری          22 تیر 1391 - 12 July 2012




106 نخبه كارشناسی ارشد در مقطع دكتری بدون آزمون پذیرفته می شوند



[بزرگ نمایی متن] [اندازه پیش فرض متن] [کوچک نمایی متن]
ريیس بنیاد ملی نخبگان افزود: 106 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر، براساس فراخوان انجام شده ،سال 1391 به دانشگاهها معرفی شدند، اینها اولین گروهی هستند که بدون آزمون تحصیل در دوره دکتری را شروع می کنند.
آفتاب: ريیس بنیاد ملی نخبگان گفت: صد و شش نفر از نخبگان و استعدادهای برتر، براساس فراخوان سال 1391 به عنوان نخستين گروه از نخبگان كارشناسي ارشد بدون آزمون در دوره دكتري پذيرفته شدند.

به گزارش ايسنا، دكتر نسرین سلطانخواه گفت: برای کاهش دغدغه دانشجویان و با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد ملی نخبگان هر ساله تعدادی از نخبگان و استعدادهای برتر مقطع کارشناسی ارشد که واجد شرایط هستند را برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون متمرکز به دانشگاهها معرفی می کند.

ريیس بنیاد ملی نخبگان افزود: 106 نفر از نخبگان و استعدادهای برتر، براساس فراخوان انجام شده ،سال 1391 به دانشگاهها معرفی شدند، اینها اولین گروهی هستند که بدون آزمون تحصیل در دوره دکتری را شروع می کنند.

وی ادامه داد: این افراد مازاد بر ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری متمرکز هستند .

سلطانخواه با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش بورس بنیاد ملی نخبگان در سال های آتی گفت: بنیاد ملی نخبگان کمک هزینه هایی را به دانشگاه ها برای فراهم کردن زیرساخت ها و امکانات پرداخت می کند،این بورس برای دانشجو و برای دانشگاه تعهدی ایجاد نمی کند.

اشتغال نخبگان و استعدادهای برتر

رئیس بنیاد ملی نخبگان درخصوص جذب و بکارگیری نخبگان و استعدادهای برتر تصریح کرد: زمستان سال 90 آئین نامه تسهیل جذب و بکارگیری نیروی انسانی نخبه به تصویب هیئت وزیران رسید، براین اساس همه دستگاهها موظف بکارگیری نیروی انسانی نخبه و استعداد برتر هستند.

وی به لیست آماده شده ازنخبگان واستعدادهای برتر اشاره کرد وگفت: با فراخوان انجام شده در سایت بنیاد ملی نخبگان ، لیست 260 نفری آماده شده و به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ارسال می شود تا جذب و استخدام این گروه در دستگاهها تسهیل شود.

جذب نخبگان و استعدادهای برتر در دانشگاهها

سلطانخواه ادامه داد:برای تسهیل درجذب نخبگان و استعدادهای برتر به عنوان هیئت علمی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ،براساس مصوبه سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیئت عالی جذب بنیاد ملی نخبگان افرادی را به دانشگاه ها معرفی وآنها ملزم هستند ظرف دو ماه نظر خود را اعلام کنند.

وی افزود: این مسیری کوتاه برای جذب و بکارگیری نخبگان و استعداد های برتر در دانشگاهها است.

جذب استعداد برتر و نخبه در بخش های خصوصی

رئیس بنیاد ملی نخبگان درخصوص امکان حضور نخبگان و استعدادهای برتر در بخش های خصوصی گفت:براساس آئین نامه هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان، هر شرکت دانش بنیانی که نخبگان و استعداد های برتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را جذب کند ،به مدت یک تا دوسال حقوق این افراد را بنیاد ملی نخبگان پرداخت می کند.

وی افزود: به استعدادهاي برتر و نخبه ای که جذب شرکت دانش بنیان شوند، سال اول 100 درصد حقوق مربی پایه یک یا استادیار پایه یک بسته به نوع مدرک (فوق لیسانس یا دکتری) و در سال دوم 80 درصد حقوق از سوی بنیاد ملی نخبگان پرداخت می شود. با این کارعلاوه بر امکان جذب نخبگان واستعداد های برتر در بخش های خصوصی دانش بنیان زمینه آشنایی با این حوزه نیز برای آنها فراهم می شود.

امکان ادامه تحصیل در مقطع پسا دکتری

سلطانخواه با اشاره به آئین نامه تحصیل در مقطع پسا دکتری گفت: نخبگان واستعداد های برتر پس از فراغت از دوره دکتری می توانند در دوره پسادکتری کار پژوهشی خود را ادامه دهند. البته از دوره فراغت از تحصیل دکتری سه سال بیشتر نگذشته باشد و میزبان محقق پسا دکتری هم استاد دانشگاه باشد.

معاون علمی و فناوری ريیس‌ جمهور تصریح کرد: حقوق و مزایای استاد میزبان این محققان جوان پسا دکتری را بنیاد ملی نخبگان تقبل می کند.

ريیس بنیاد ملی نخبگان گفت: درحال حاضر حدود 30 نفر در مقطع پسادکتری مشغول به تحصیل هستند كه البته ظرفیت بیش از این است و باید در این زمینه وزارتخانه های علوم و بهداشت بیشتر فعال شوند.

سلطانخواه همچنین گفت: وام خرید مسکن برای نخبگان و استعدادهای برتر در سطح 80 و 50 میلیون تومان است که از سال 88 پرداخت آن آغاز شده است.




تگ ها نخبه كارشناسی ارشد دكتری پذیرش بدون آزمون

پر بازدیدترین دکتری

خبرنامه - شبکه های اجتماعی