پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / مصوبات آموزش عالی          14 شهریور 1395 - 04 September 2016

دلایل حذف گرایش در کارشناسی/ هم راستا با آموزش جهانی پیش می‌رویم



معاون آموزشی وزیر علوم با تشریح دلایل حذف گرایشها در مقطع کارشناسی گفت: این تصمیم به تازگی در وزارت علوم اخذ شده است و با این کار هم راستا با نظام آموزش جهانی پیش می رویم.

مجتبی شریعتی نیاسر در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص حذف برخی از رشته ها از دفترچه کنکور گفت: تصمیمی که به تازگی در وزارت علوم اخذ شد و مصوبه شورای عالی برنامه ریزی نیز شد، این بود که گرایش ها حذف شوند.

وی ادامه داد: گرایش ها که حذف شد، این مساله منجر شد به اینکه، تعداد قابل توجه ای از کد رشته محل هایی که وجود داشت، همه در یک رشته مستقل جمع شوند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: به عنوان مثال در گذشته رشته حقوق با ۱۵ کد رشته وجود داشت، اکنون با یک کد رشته است و این بدین معنی نیست که رشته ها حذف شده، بلکه به معنی این است که گرایش ها حذف شده اند. 

شریعتی نیاسر افزود: دانشجویان می توانند با یک کد رشته متمرکز وارد دانشگاه شوند، بعد از یک سال، دو سال تحصیل می توانند در درون دانشکده، گرایش انتخاب کنند.

وی ادامه داد: بنابراین با این روش دانشجویان دیگر این دغدغه را ندارند که از ابتدای ورود به دانشگاه کدام کد رشته را انتخاب کنند و بعد از فارغ التحصیلی نیز این دغدغه را ندارند که یک گرایش خاص در مدرک آن ها ثبت شده است.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: بنابراین در مدرک دانشجویان گرایش خاصی ثبت نمی شود و زمانی که می خواهند استخدام شوند، فقط ریز نمرات و درس هایی را که گذرانده اند، ارایه کرده و جذب می شوند.

وی ادامه داد: این مساله هم برای سرنوشت دانشحویان خوب است و هم از تنوع بی رویه رشته محل و رشته گرایش جلوگیری می کند و همچنین با این روش، هم راستا با نظام آموزش جهانی پیش می رویم.

شریعتی نیاسر افزود: در حال حاضر خیلی از کشورهای پیشرفته طرح لوزی را پیاده کرده اند، بدین صورت که در مقطع لیسانس رشته ها بدون گرایش بوده و در مقطع کارشناسی ارشد با گرایش ارایه می شود و سپس در مقطع دکتری گرایش ها جمع می شود.

پر بازدیدترین مصوبات آموزش عالی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی