پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          23 آبان 1393 - 14 November 2014


تقسیم‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی بر اساس وضعیت رفاهی‌شان

 معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت اقتصاد سیاست و توسعه اقتصادی زیربنای توسعه نیست بلکه توسعه فرهنگی زیرساخت توسعه همه جانبه کشور است و در گفتمان نخبگان هم این موضوع حاکم است.
دکتر فراهانی در حاشیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با اشاره به اهمیت مباحث فرهنگی گفت: بودجه های آموزشی، فرهنگی و رفاهی یک سرفصل کلی در بودجه است و دانشگاه های علوم پزشکی 40 میلیارد تومان از منابع اختصاصی، مازاد بر بودجه فرهنگی، رفاهی فقط هزینه تغذیه دانشجویان می کنند.

وی در خصوص اختصاص بودجه های فرهنگی و رفاهی به دانشگاه ها گفت: در سال تحصیلی گذشته دانشگاه های علوم پزشکی 14 میلیارد تومان علاوه بر 40 میلیارد تومان هزینه فرهنگی در دانشگاه ها کرده اند.

معاون فرهنگی و دانشجویی در عین حال یادآور شد البته 14 میلیارد تومان هزینه رفاهی برای 180 هزار دانشجوی علوم پزشکی در کشور، قابل قبول نیست و در حال حاضر سرانه فرهنگی هر دانشجو 60 تا 65 هزار تومان است.

دکتر فراهانی از تخصیص 50 میلیارد تومان به حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور طی روزهای آینده خبر داد و گفت: هر فرآیند اقتصادی و فرهنگی نیاز به منابع انسانی و مالی دارد که دانشگاه‌ها این بودجه را به صورت مستقل از دولت دریافت می‌کنند و سر فصلی برای بودجه آموزشی، دانشجویی و رفاهی وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد برای سال آینده مذاکراتی خواهیم کرد که سرفصل بودجه فرهنگی از سایر بودجه‌ها جدا شود تا رقم بودجه فرهنگی مشخص شود.

وی همچنین در خصوص اهمیت مسائل معیشتی و رفاهی دانشجویان گفت اگر به دانشجویی که از منطقه محروم می‌آید کمک نکنیم از تحصیل محروم می‌شود. در همین راستا نرم افزاری تهیه کرده‌ایم که دانشگاه‌ها را بر اساس توانمندی ها در حوزه رفاهی طبقه بندی کرده اند و براساس شاخص هایی امکانات رفاهی را ارزیابی می کنند.

وی در ادامه به نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: اقداماتی از جمله برگزاری جشنواره‌های فرهنگی به منظور ایجاد انگیزه دانشجو‌ها انجام شده است، ولی این اقدامات کافی نبوده و باید در کنار آن به آموزش هم توجه شود.

در این راستا یکی از برنامه‌های قطعی این معاونت که بودجه‌ای برای آن پیش بینی شده این است که در دانشگاه‌ها کانون‌هایی برای آموزش ایجاد شود. همچنین دهکده مجازی ایجاد خواهیم کرد که بخشی از آن فرهنگی است.



تگ ها دانشگاه وزارت علوم دانشجویی

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی