پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          30 فروردین 1394 - 19 April 2015


مخالفت مجلس با رسیدگی فوریتی به قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور 


نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مخالفت با دو فوریت و یک فوریت طرح استفساریه ماده 7 قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، این طرح را به صورت عادی مورد رسیدگی قرار خواهند داد.

طرح استفساریه ماده 7 قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور که با امضای بیش از 150 نماینده تقدیم هیات رییسه مجلس شده بود پس از بحث و بررسی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و مخالفت نمایندگان با رسیدگی فوریتی به آن به صورت عادی در مجلس رسیدگی می‌شود.

مهدی دواتگری در توضیح این طرح، گفت: اعزام دانشجو به خارج از کشور برای کمک به تامین نیروی انسانی متخصص و شناخت نوآوری‌های دنیا در سال 64 قانونش به تصویب رسید، اما طی 10، 12 سال گذشته جفای بزرگی به جامعه علمی کشور شده است.

نماینده مردم مراغه در مجلس افزود: در حالی که بر اساس قانون مصوب سال 64، اعزام دانشجو به خارج از کشور باید بر اساس سوابق علمی و آزمون انجام می‌شد ولی طی 10، 12 سال گذشته این اتفاق بدون برگزاری حتی یک آزمون انجام گرفته است. در مقطع دکترا 300 هزار دانشجو وجود دارد که با استفاده از رانت و ارتباطات جریانات سیاسی وارد نظام آموزش عالی شدند و حتی بدون طی مراحل آزمون بر کرسی مدارج بالای دانشگاهی تکیه زدند و حتی به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌ها شدند؛ در حالی که فاقد توانایی‌های علمی، فنی و تخصصی هستند.

این طراح طرح استفساریه ماده 7 قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور با بیان اینکه سال گذشته سه هزار دانشجو بورسیه خارج از کشور شدند، گفت: در این طرح منظورمان از آزمون علمی برگزاری آزمون کتبی علمی و انجام مصاحبه علمی تخصصی است.

محمد علیپور نماینده مردم ماکو در مخالفت با رسیدگی دو فوریتی به طرح مذکور گفت:‌ در سال 64 ظرفیت دانشگاه‌ها در مقطع فوق لیسانس و دکترا به نحوی بود که نیاز به اعزام دانشجو به خارج از کشور داشتیم.

داوود محمدی نماینده مردم قزوین نیز در موافقت با رسیدگی فوریتی مجلس به طرح مذکور، گفت: باید از تبعیض در این حوزه هر چه سریعتر جلوگیری شود تا شانیت و جایگاه دانشگاه‌ها حفظ شود.

پس از سخنان طراح، موافق و مخالف طرح استفساریه ماده 7 قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، مجلس دو فوریت را به رای گذاشت که از 201 نماینده حاضر در جلسه، 90 رای موافق، 51 رای مخالف و 12 رای ممتنع داده شد.

با مخالفت مجلس با دو فوریت، طراحان درخواست رسیدگی یک فوریتی را مطرح کردند که از 200 نماینده حاضر در جلسه 98 رای موافق، 28 رای مخالف و شش رای ممتنع داده شد.

با مخالفت مجلس با رسیدگی فوریتی به طرح استفساریه ماده 7 قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور، مجلس طرح مذکور را به صورت عادی در دستور رسیدگی قرار خواهد داد.


تگ ها مخالفت مجلس با رسیدگی فوریتی به قانون اعزام دانشجو به خارج از کشور دانشگاه مجلس

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی