پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / اخبار دانشگاه          12 خرداد 1394 - 02 June 2015


دانشگاه و صنعت زبان هم را نمی‌ فهمند


معاون توسعه مدیریت و تامین منابع انسانی استاندار کرمان گفت باید دانشگاه ها به مفهوم واقعی وارد صنعت شوند و مشکلات را حل کنند و زمانی می توانند ورود نموده و مشکلات را دیده و آن را حل کنند، که در صنعت حضور پیدا کنند.

نصرالله گرامی در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت دانشگاه های استان در نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: نقشه جامع علمی کشور بحث کلانی است که بر اساس آن دانشگاه‌ها در برخی ابعاد رشد داشته اند اما تا رسیدن به هدف اصلی فاصله دارند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی این است که پژوهش و فناوری رشد داشته و در صنعت به کار گرفته شود، افزود: باید دانشگاه ها به مفهوم واقعی وارد صنعت شوند و مشکلات را حل کنند و این امر زمانی می توانند محقق شود که مشکلات دیده شده و برای حل آن از سوی دانشگاه ایده ارائه شود.

گرامی با اشاره به اینکه در حال حاضر ارتباط بین صنعت و دانشگاه کم است، تصریح کرد: باید 50 درصد پتانسیل دانشگاه های ما وارد صنعت شود.

معاون استاندار کرمان بیان کرد: دلیلی که از سال های قبل ارتباط صنعت و دانشگاه منطقی نشده، این است که این دو نهاد زبان یکدیگر را نمی فهمند و حلقه مفقوده، شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری هستند. در حالی‌که اساتید باید وارد صنعت شده و مشکلات را از نزدیک دیده و در دانشگاه برای رفع آن تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر صنعت و دانشگاه با هم اختلاف دارند، اظهار کرد: دانشگاه‌ها باوجود مدارک بالا و مقالات زیاد، اصلا در صنعت ورود نکرده اند و این از مشکلات اصلی جامعه است و باید حل شود، در غیر این صورت، این مدارک فایده ای ندارد.

گرامی درباره ایجاد شرکت های دانش بنیان تصریح کرد: معاونت فناوری ریاست جمهوری از این امر حمایت می کند، بنیاد نخبگان استان پیگیر است و جلساتی داشته و دنبال راهکارهایی هستیم که دانشگاهیان و غیردانشگاهیان(افرادی که دارای ایده هستند) برای ایجاد شرکت های دانش بنیان اقدام کنند که این امر برای اقتصاد مقاومتی، توسعه کشور و استان به این شرکت‌ها یک نیاز است.

معاون توسعه مدیریت و تامین منابع انسانی استانداری کرمان با بیان اینکه استاندار تاکید دارد هر چه سریع تر در این زمینه کار انجام شود، گفت: باید نخبگان دارای ایده برای ایجاد شرکت وزود کنند و برای تجاری سازی و تولید سایر دستگاه ها همکاری کنند.

وی با اشاره به حمایت از افراد و فعالان شرکت های دانش بنیان افزود انتظار داریم دانشگاهیان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که بعضا در تامین هزینه پایان نامه مشکل دارند، از این طریق ورود کنند.


تگ ها دانشگاه و صنعت زبان هم را نمی‌ فهمند دانشگاه صنعت

پر بازدیدترین اخبار دانشگاه

خبرنامه - شبکه های اجتماعی