شرایط دریافت ارز تحصیلی برای دانشجویان خارج از کشور

مجموعه  اخبار دانشگاهی کشور / دانشجويان خارجیارسال شده در   26 آذر 1390-17 December 2011بازدید 5870





شرایط دریافت ارز تحصیلی برای دانشجویان خارج از کشور


مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت مدارک و شرایط متقاضیان دریافت ارز تحصیلی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای معتبر خارج از کشور و معتبر مشروط را اعلام کرد.

به گزارش پرتال دانشگاهی کشور به نقل از خبرگزاری مهر، مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت مدارک این متقاضیان را اعلام کرده است که بر اساس آن معتبر بودن دانشگاه از نظر وزارت بهداشت و دارا بودن دیپلم متوسط در رشته های علوم تجربی یا ریاضی فیزیک از جمله این مدارک است.

بر اساس تبصره این شرایط، دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای معتبر مشروط باید دارای دیپلم متوسط و گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی در رشته های علوم تجربی یا ریاضی فیزیک با مجموع معدل 16 به بالا باشند به شرط اینکه هر یک از معدلها کمتر از 14 نباشد.

کارت پایان خدمت یا معافیت برای دانشجویان ذکور، فتوکپی اقامت دانشجویی فتوکپی کارت ملی فتوکپی صفحات گذرنامه، گواهی اشتغال به تحصیل سال تحصیلی جاری 2012 - 2011 با ذکر رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی و گواهی کالج و ریز نمرات آن برای دانشگاههایی که قبل از ورود به دانشگاه دارای دوره کالج هستند، از جمله دیگر مدارکی است که باید از سوی دانشجویان شاغل به تحصیل برای دریافت ارز تحصیلی ارائه شود.

دانشجو باید مدارک مذکور را به سفارت و یا کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کشور محل تحصیل خود ارائه و نسبت به تشکیل  پرونده تسهیلات دانشجویی اقدام کند.

پس از ارسال پرونده دانشجو از طریق سفارت و یا کنسولگری به مرکز خدمات آموزشی و تایید آن توسط کارشناس مربوطه سپس معرفی نامه جهت دریافت ارز صادر می شود.

دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع فوق لیسانس و دکتری تخصصی (Ph.D) و تخصص باید مدرک قبلی خود را به سفارت یا کنسولگری ارائه دهند.


شرایط دریافت ارز تحصیلی دانشجویان خارج از کشور
پکیج مدیریت
اخبار روزنامه ها