انتخاب کشور:

قدم اول در مسیر ادامه تحصیل در خارج از کشور برگزیدن کشور مناسب و درخور شرایط و روحیه دانشجو می باشد. آنچه که هر دانشجو می بایستی قبل از انتخاب کشور مورد نظر خود بداند شرایط تحصیلی، ریسک های احتمالی اخذ ویزای تحصیلی، قوانین کشور مقصد ، آب و هوا ، آینده شغلی، آداب و فرهنگ کشور مقصد (مانند پذیرش افراد خارجی) است.

زبان:

بعد از انتخاب کشور ، دانشجو می بایستی به ارتقا مهارت زبانی خود منطبق با استاندارد های ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزشی کشور متبوع خود مبادرت ورزد. این بدین معنی است که هر کشور با در نظر گرفتن اولویت برای تحصیل به زبان اول آن کشور، برای پذیرش دانشجویان بین المللی فیلتر های خاص خود را دارد که در اکثر موارد از دانشجویان میخواهد که در آزمون های بین المللی زبان (Goethe, TOEFL, IELTS) شرکت کنند.

آماده سازی علمی:

شاید سوالی که هم اکنون در ذهنتان پیش آمده باشد این است که منظور از ملزومات علمی چیست؟ از نظر کشور های توسعه یافته (جهان اول ) دانشجویان هر رشته بنا به مقتضیات علمی و کاربردی رشته ی تحصیلی خود برای آغاز و یا ادامه تحصیل در آن رشته می بایستی از دانش و سطح علمی تعریف شده در علوم مربوطه و پایه ای برخوردار باشند. شرکت در آزمون های ورودی مورد نیاز برای رشته های مختلف، نگارش مقالات “آی اِس آی” (ISI) ، شرکت در کنفرانس ها و همایش های بین المللی مربوط و … از مواردی هستند که در زمان اخذ پذیرش شما را از دیگر دانشجویان متمایز میکند.

 

 

 

دیدگاه ها غیرفعال است