سامانه های مشابهت سنجی فارسی

در این مقاله می خواهیم درباره مشابهت سنجی مقاله صحبت کنیم و چند سامانه مشابهت سنجی فارسی را به شما معرفی نماییم.

در ابتدا این توضیح لازم است، زمانی که فردی مقاله ای را می نویسد و آن مقاله را ارائه می کند این مقاله مشابهت سنجی می شود تا دقیقا شبیه مقاله و پایان نامه هایی که قبلا ارائه شده است نباشد که این موضوع از اهمیت خاصی برای تولید و ارائه مقاله برخوردار می باشد. بنابراین در اینجا می خواهیم چند سامانه مشابهت سنجی قابل قبول برای دانشگاه ها و اساتید را به شما معرفی کنیم. این سامانه ها عبارتنداز:

سامانه همانندجو با آدرس tik.irandoc.ac.ir: گواهی این سامانه که همان پژوهشگاه ایرانداک می باشد برای دانشگاه ها از اهمیت خاصی برخوردار است. تقریبا میتوان گفت دانشجویان اکثر دانشگاه های کشور قبل از دفاع از پایان نامه خود لازم است از این سامانه گواهی همانندجویی دریافت کنند. نکته ای که وجود دارد این است که دانشجویان قبل از استفاده از این سامانه باید کد معرف را از استاد یا آموزش دانشگاه خود دریافت کنند تا بتوانند با استفاده از این کد به سامانه وارد شوند.

سمیم نور با آدرس www.samimnoor.ir: معمولا اکثر دانشجویان رشته های علوم انسانی از این سامانه استفاده می کنند. این سایت قابلیت این را دارد که در آن می توان مواردی مانند آیات قرآن را مستثنی نمود.

سامانه همیاب با آدرس hamyab.sinaweb.net: این سامانه از بانک اطلاعاتی قوی فارسی برخوردار است و توسط سیناوب تولید شده است و می تواند مرجع بسیار مناسبی برای مقالات فارسی باشد.

سامانه همتاجو با آدرس hamtajoo.ir: سامانه همتاجو که توسط جهاددانشگاهی اداره می گردد و بانک اطلاعاتی خوبی برای دانشجویان دارد می تواند بخشی از همانندجویی مقالات انتشار یافته در نشریات و همایش ها را پشتیبانی کند.

سامانه همسانا با آدرس hamsana.ir: در این سامانه می توان همانندجویی از تمام فرمت های text، word، pdf و … را انجام داد. همسانا توسط موسسه فرنام تولید شده و تقریبا هزینه زیادی را شامل می شود. اما مرجع قابل قبولی برای همانندجویی مقالات دانشجویان می باشد.

در پایان باید گفت که همانندجویی در مقاله نویسی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و دانشجویان برای ارائه مقاله خود باید به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشند.

دیدگاه ها غیرفعال است