آموزش - دوره و محصولات آموزشی / پزشکی سلامت 02 امرداد 1392 - 24 July 2013
شکلات به عنوان غذای مغز
شکلات بدلیل وجود بسیاری ماده مغزی ازآنتی اکسیدان و پلی فنل که خود از گروه خانواده آنتی اکسیدانها هستند به عنوان غذای مغز شناخته شده است,پلی فنل به عنوان نوعی آنتی اکسیدان در چای , میوه و سبزیجات نیز به وفور یافت میشود.
علم پزشکی امروزه به یافتههایی دسترسی پیدا کرده که روشنگر اثرات تغذیه در عملکرد مغز انسان است.نشریات علوم پزشکی امروزه مملو از اخباری است که از عصر جدید مغز به خوبی و روشنی یاد میشود.
علوم تغذیه ای اعصاب هنوز در ابتدای راه است ولی به برخی از یافتههای مهم دست یافته است.
در واقع فنل موجود در شکلات بسیار قوی تر از انواع نوشیدنیها چون چای است و شکلات تیره بیشترین مقدار آنتی اکسیدان را در خود جای داده است,اما شکلات سفید هیچ آنتی اکسیدانی ندارد.
شکلات داروی هوشیار کننده مغز انسان:
بر طبق تحقیقات محققان , به اثبات رسیده که شکلات یکی از قوی ترین بالابرندههای وضعیت خلقی است,شکلات علاوه بر قند , بالابرنده سروتین و چربی مورد نیاز در مغز بوده و در کنار آن دارای چندین ماده شیمیایی است که سیستم اعصاب مرکزی را تحریک میکند و از آن میتوان به فنیل اتیل آمین اشاره کرد که این ماده به عنوان بالابرنده وضعیت خلقی در انسان به شمار میرود.در زنان بخصوص کسانی که از افسردگی مزمن رنج میبرند بهترین داروی ضد افسردگی است.