پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 97 نتایج ارشد 97 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 97 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 97 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / تحصیل در خارج          21 امرداد 1389 - 12 August 2010

نحوه و شرايط جذب نيروي كار متخصص در كانادا

اشاره: کانادا را کشور مهاجران می نامند. 55 درصد از جمعیت تقریبا 34 میلیون نفری آن دارای اصلیت انگلیسی یا ایرلندی و حدود 25 درصد نیز فرانسوی هستند و 20 درصد جمعیت را مهاجران جدید تشکیل می دهد. بجز انگیس و فرانسه ، آمارهای اولیه تنها از مهاجرت افرادی از کشورهای آمریکا ، ایتالیا ، آلمان ، پرتغال ، یونان و ... حکایت می کنند اما در نیمه اول قرن بیستم موج مهاجرت از کشورهای دیگر از جمله آسیا باعث شد به مرور آمار موجود به سمت آسیایی ها تغییر یابد. به طوریکه هم اکنون دو سوم مهاجران را آسیایی ها و به ویژه چینی ها تشکیل می دهند. شهرهای بزرگ کانادا بیشترین جمعیت چینی های خارج از چین را در خود جای دادند. در حال حاضر بیش از 45 درصد جمعیت تورنتو (بزرگترین شهر کانادا) و 40 درصد جمعیت ونکوور را مهاجرین تشکیل می دهند. امروزه میانگین مهاجرت سالانه به کانادا در حدود 200 الی 260 هزار نفر است این رقم شامل مهاجران متخصص ، سرمایه گذار و اعضای خانواده آنها و همچنین پناهندگان می شود . از بین 10 کشور اصلی ارسال کننده مهاجر به کانادا ، ایران با سهم 7 الی 8 هزار نفر در سال ، رتبه ششم تا نهم را داراست. کشورهای چین، هند ، فیلیپین، پاکستان، کره، امریکا، انگلیس و فرانسه جزو 10 کشور اول هستند.همچنین در بین کشورهای خاورمیانه و آفریقا ، پس از ایران کشورهای امارات، الجزایر، لبنان، مراکش ، اسرائیل و عربستان بیشترین مهاجر را دارند. در ذيل نحوه و شرايط جذب نيروي كار متخصص در كانادا را باهم مي‌خوانيم: ***************************************** یشترین حجم مهاجران را در كانادا کارگران ماهر یا Skilled Worker تشکیل می دهند. پذیرش افراد متقاضی برمبنای امتیاز بندی ویژه انجام می شود . از 27 فوریه سال 2008، تغییرات وسیعی در سیستم پذیرش کارگر ماهر ایجاد شده است. چه کسانی می توانند برای این گروه درخواست دهند؟ 1- اگر شما در یکی از رشته های زیر تحصیل کرده و یا تخصص کسب کرده باشید: مدیر امور مالی ، مدیر رایانه و سیستم های اطلاع رسانی، مدیر امور بهداشت و درمان، مدیر امور تغذیه و رستوران، مدیر خدمات اسکان و هتل، مدیر امور ساخت و ساز، حسابدار و کارشناس مالی، زمین شناس و کارشناس امور زمین، مهندس معدن، مهندس زمین شناسی، مهندس نفت، پزشک متخصص، پزشک عمومی و خانواده، کارشناس گفتاردرمانی و شنوایی سنجی، کارشناس کاردرمانی، فیزیوتراپ، سرپرستار و سوپروایزر، پرستار دارای RN، کارشناس رادیولوژی، پرستار Licensed Practical، استاد دانشگاه، مدرس کالج، سرآشپز، آشپز، یمانکار و سرکارگر لوله کشی، پیمانکار و سرکارگر نجاری، پیمانکار و سرکارگر کارهای سنگین، برقکار( بجز سیستم های صنعتی و سنگین)، برقکار صنعتی، لوله‌کش، تکنسین لوله های بخار و آب رو، اپراتور جوشکاری و ماشین های مربوطه، اپراتور ماشین های سنگین، اپراتور کرین، امور ماشین های حفر استخراج معدن، سوپروایزر معدن، سوپروایزر امور استخراج نفت، گاز و خدمات مربوطه، سوپروایزر سیستم پروسس نفت خام، گاز و امور شیمیایی. 2- به عنوان دانشجو و یا کارگر موقت ، دست کم به مدت یک سال در کانادا اقامت داشته باشید. 3- یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی داشته باشید که به تأیید سازمان توسعه و منابع انسانی کانادا رسیده باشد. اگر جزو سه گروه فوق باشید، باید شرایط زیر را نیز داشته باشید: 1- دست کم یک سال سابقه کار با دریافت حقوق بصورت تمام وقت یا معادل یک سال بصورت پاره وقت؛ 2- تجربه کاری شما می بایست از نوع سطح O یا مدیریتی و یا سطح A یعنی تخصصی و یا سطح B یعنی فنی و حرفه ای، مطابق شرایط مندرج در لیست رده بندی ملی مشاغل کانادا باشد؛ 3- شما باید این سابقه را در طی 10 سال گذشته کسب کرده باشید. بررسی درخواست شما بر مبنای سیستم امتیاز بندی اگر واجد شرایط فوق باشید، درخواست شما بر مبنای سیستم امتیازبندی زیر، مورد بررسی قرار می گیرد: شما بايد حداقل 67 امتياز از حداكثر 100 امتياز مربوط به شش بخش زیر را کسب کنید. 1- مقطع تحصيلي؛ 2- آشنايي به زبان انگليسي و زبان فرانسه؛ 3- تجربه كاري؛ 4- سن؛ 5- نامه پيشنهاد به كار؛ 6- تناسب و سازگاري با جامعه كانادایی. لیست امتیاز ها: 1ـ مقطع تحصيلي :حداقل صفر تا حداكثر 25 امتياز : 25 امتياز براي مقاطع تحصيلي فوق ليسانس و دكترا ( حداقل 17 سال تحصیل) ؛ 22 امتیاز برای داشتن حداقل دو یا چند مدرک دانشگاهی در حد لیسانس و حداقل 15 سال تحصیل یا معادل آن ؛ 22 امتياز براي مقطع ليسانس یا 3 سال كارآموزي فني و حرفه اي ( حداقل 15 سال تحصیل) ؛ 20 امتياز براي فوق ديپلم و حداقل 14 سال تحصیل تمام وقت یا معادل آن ؛ 15 امتیاز برای هر نوع تحصیل بعد از دیپلم به مدت یک سال و حداقل 13 سال تحصیل تمام وقت یا معادل آن ؛ 12 امتياز براي هر نوع تحصيل بعد از ديپلم به مدت يك سال و حداقل 12 سال تحصیل تمام وقت یا معادل آن ؛ 5 امتياز براي پایان تحصیلات دبیرستانی . 2ـ زبان Language : حداقل 0 تا حداكثر 24: برای اثبات توانایی در زبان های انگلیسی یا فرانسه ، متقاضی دو راه پیش روی دارد: شرکت در یک امتحان نظیر آیلتس (جنرال) یا امتحان ویژه زبان کانادا برای انگلیسی و آزمون "TEF" (برای زبان فرانسه) یا تهیه یک مدرک کتبی قابل استناد درباره میزان تسلط به زبان اما به متقاضیان توصیه می شود ، حتما در یک امتحان زبان به همین منظور شرکت کنند. میزان تسلط به بخش های نوشتن، خواندن ، گوش کردن و مکالمه از نظر وزارت مهاجرت کانادا: Proficiency Level Ability Speaking Listening Reading Writing HIGH: You can communicate effectively in most social and work situations. Speaking: High Listening: High Reading: High Writing: High MODERATE: You can communicate comfortably in familiar social and work situations. Speaking: Moderate Listening: Moderate Reading: Moderate Writing: Moderate BASIC: You can communicate in predictable contexts and on familiar topics, but with some difficulty. Speaking: Basic Listening: Basic Reading: Basic Writing: Basic NO: You do not meet the above criteria for basic proficiency. Does not meet Basic Level. Does not meet Basic Level. Does not meet Basic Level. Does not meet Basic Level. شیوه محاسبه امتیاز: First Official Language Speaking Listening Reading Writing High proficiency 4 4 4 4 Moderate proficiency 2 2 2 2 Basic proficiency 1 1 1 1 Please Note: You can score a maximum of only two points in total for basic-level proficiency. No proficiency 0 0 0 0 Second Official Language Speaking Listening Reading Writing High proficiency 2 2 2 2 Moderate proficiency 2 2 2 2 Basic proficiency 1 1 1 1 Please Note: You can score a maximum of only two points in total for basic-level proficiency. No proficiency 0 0 0 0 3ـ تجربه كاري Experience : حداقل 15 حداكثر 21 امتياز: 15 امتياز براي یک سال تجربه کاری ، 17 امتیاز برای دو سال ، 19 امتیاز برای سه سال و 21 امتیاز برای چهار سال 4ـ سن Age :حداقل صفر تا حداكثر 10 امتياز: بین 21 تا 49 سال 10 امتياز؛ کسر 2 امتیاز برای هر سال كمتر از 21 و یا بيشتر از 49 . 5ـ نامه پیشنهاد کاری Arranged Employment : حداقل 0 حداكثر 10 امتياز : دریافت پیشنهاد کار معتبر Job Offer حداقل به مدت یک سال در کانادا با تایید اداره Human Resources and Social Development Canada(HRSDC) . 6ـ قابليت تطبيق و سازگاري Adaptability : حداقل صفر، حداكثر 10 امتياز: 3 تا 5 امتیاز برای تحصیلات همسر؛ 5 امتیاز برای یک سال تجربه کار در کانادا؛ 5 امتیاز برای حداقل دو سال تحصیل عالی در کانادا؛ 5 امتیاز برای داشتن پیشنهاد کار بدون نیاز به تایید اداره HRSDC ؛ 5 امتیاز برای اقامت یکی از اقوام نزدیک متقاضی در کانادا . ( معمولا بابت دیپلم همسر 5 امتیاز تعلق می گیرد). برای اطلاع از جزيیات امتیاز بندی فوق می توانید به وب سایت سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا مراجعه نمایید. همچنین می توانید با مراجعه به همان سایت و پر کردن فرم های مربوطه ، به صورت آنلاین مجموع امتیازات خود را بدست آورید اثبات توانایی مالی: شرط سوم پذیرش درخواست شما، اتبات توانایی مالی زندگی در کانادا ، دست کم در 6 ماه اول ورود به آن کشور است. مبلغ مورد نیاز که می بایست در حساب بانکی شما موجود بوده و مدرک مربوطه را در موعد مقرر ارائه نمایید طبق جدول زیر است: تعداد اعضای فامیل مبلغ به دلار کانانادا 1 $10,833 2 $13,486 3 $16,580 4 $20,130 5 $22,831 6 $25,749 7 یا بیشتر $28,668 چگونگی ارسال درخواست: پس از اطمینان از کسب شرایط لازم برای پیوستن به این گروه، مراحل زیر را برای درخواست مهاجرت به انجام می رسانید: 1- تهیه بسته درخواست و پر کردن فرم ها؛ 2- محاسبه هزینه های مربوطه؛ 3- چک کردن محتویات؛ 4- ارسال. 1- تهیه بسته درخواست و پر کردن فرم ها: این قسمت دارای سه مرحله است: 1)دانلود راهنمای عمومی شرایط مهاجرت و نحوه تکمیل فرم های مورد نیاز 2) تکمیل فرم های زیر:( پس از تکمیل فرم ها ، باید آنها را بلافاصله باید پرینت بگیرید، چون اطلاعات شما ذخیره نمی‌شوند) فرم درخواست اقامت دائم در کانادا فرم مشخصات فردی فرم گروه مهاجرت اقتصادی فرم اطلاعات فامیلی چک لیست فرم ویژه ( درصورتی‌که فرد دیگری به نمایندگی از شما درخواست دهد) 3) نیازهای اعلام شده از سوی مراکز صدور ویزا ( شامل مدارکی که بعدا از شما خواسته می شود). 2- محاسبه هزینه های مربوطه: -همه متقاضیان باید مبالغی را برای خود و اعضای خانواده همراه به عنوان هزینه بررسی پرونده یا (Processing Fee) بپردازند. این مبلغ برای متقاضی و هر یک از همراهان بالای 22 سال ، 550 دلار و برای همراهان زیر 22 سال، 150 دلار است. (البته اگر همراه زیر 22 سال ازدواج کرده باشد ، برای او 550 دلار محسوب می شود). -همچنین مبلغ دیگری با عنوان Right of Permanent Residence Fee وجود دارد، که می بایست قبل از صدور ویزای اقامت دائم پرداخت شود. این پول در صورت انصراف متقاضی از مهاجرت به وی بازگردانده می شود. مبلغ فوق برای متقاضی و همسرش، هر یک 490 دلار است. ( فرزندان از پرداخت این مبلغ ، معاف هستند). پرداخت مبالغ مذکور ، به‌وسیله چک معتبر، چک بانکی یا حواله به دلار کانادا و با عنوان " Receiver General for Canada" انجام می شود. اگر در داخل کانادا اقامت دارید، شما می توانید از طریق کارت های اعتباری ویزا، مستر کارت و آمریکن اکسپرس نیز پرداخت کنید. برای پرداخت عادی می بایست اصل فرم IMM 5401 را سفارش داده و پس از دریافت، آن را تکمیل و مبلغ مورد نظر را از طریق بانک یا مراکز دیگری نظیر آن ارسال نمایید. متأسفانه فرم مذکور فقط به یک نشانی داخل کانادا ارسال می‌شود. اما برای کسانی که خارج از کانادا هستند ، شیوه پرداخت توسط سفارت کانادا مشخص می شود و پرداخت داخل کانادا برای آنان مورد قبول نیست. اگر شما متقاضی مهاجرت متخصصین فدرال هستید ، باید مبلغ مورد نظر را به اداره Centralized Intake در شهر سیدنی استان نوا اسکوشیا پرداخت کنید. ضمنا متقاضی اصلی و هر یک از همراهان می بایست پس از پرداخت، فرم IMM 5620 را تکمیل و ضمیمه مدارک ارسالی کنند. 3- چک کردن محتویات پس از واریز وجه بار دیگر کلیه فرم های مورد نیاز را چک کرده و نوشته های خود را مرور کنید تا بدلیل نقص مدرک دچار مشکل نشوید. 4- ارسال کلیه مدراک درخواست های مهاجرت به آدرس زیر در داخل کانادا ارسال می شود: Intake Office for Federal Skilled Worker Applications Sydney Nova Scotia Canada www.iranto.ca

پر بازدیدترین تحصیل در خارج

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank