پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          07 آبان 1392 - 29 October 2013

در ماه رمضان بايستي از مواد غذايي به ويژه کرفس، بادمجان و هويج که بسيار مفيدند و سرشار از ويتامين AوBوC بوده استفاده کنيد.


سيد ضيا‌ءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: حدود نيم تا سه ربع از خوردن افطاري که ولع شديد و اوليه روزه‌گيران تعديل و تسکين پيدا کرده، دستگاه گوارش آمادگي کامل براي جذب و هضم مواد غذايي پيدا مي‌کند.

وي افزود: پرخوري و پرنوشي و انباشتن مواد غذايي و مايعات در معده بسيار بيماري‌زا است که اعتدال در ميزان مصرف غذا در ايام ماه رمضان بايستي رعايت شود.


وي عنوان کرد: از مواد غذايي که حاوي 60 تا 90 گرم از گوشت‌هاي قرمز و سفيد بدون چربي و يا جايگزين آنها بخارپز يا آب‌پزشده بسيار توصيه مي‌شود.


وي افزود: مواد غذايي مانند کدو، کرفس، هويج، بادمجان پخته و گاهي خام درايام ماه رمضان بسيار مفيدند که سرشار از ويتامين‌هاي AوBوC بوده و جايگزين مناسبي براي ويتامين‌هاي از دست رفته مي باشد.


وي در ادامه گفت: رعايت متناسب تنوع و تعادل مواد تغذيه‌اي در تمام وعده‌ها در طول ماه رمضان  اکيدا توصيه مي‌شود

خبرنامه - شبکه های اجتماعی