پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          07 آبان 1392 - 29 October 2013

در حالت عادي در طول روز 3 وعده غذايي داريم اما چرا برخي از مختصصان تغذيه ،4 وعده غذايي را در ماه رمضان توصيه كرده اند كه پاسخ اين سؤال را در اين گزارش بخوانيد.


سوسن پارساي متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: بهترين كار در طول ماه مبارك رمضان باز كردن روزه با يك افطار كوچك به عنوان مثال: م شير و خرما و سپس با 10 دقيقه فاصله براساس عادات غذايي فرد مثلا استفاده از غذاهاي ناني همراه با آش، فرني، كوكو و يا كتلت به عنوان افطار است.
وي در ادامه گفت: در كنار اين مواد غذايي مصرف يك نوع سبزي به ويژه سبزي خوردن و يا سالاد ضرورت دارد.

پارساي همچنين تصريح كرد: در زمان خواب از يك ماده كوچك مانند: يك شربت خنك يا نان و خيار و يا نان و پنير به شرط اينكه پنير خيلي شور نباشد مي تواند براي بدن مغذي باشد.

اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به اينكه مصرف زياد برنج و نان هاي شور باعث افزايش تشنگي مي شوند، اظهار داشت: افرادي كه دچار اضافه وزن هستند از مصرف زياد اين مواد غذايي پرهيز كنند.

وي همچنين در خصوص تعداد دفعات وعده هاي غذايي در ماه مبارك رمضان تصريح كرد: در حقيقت بايد در اين ماه از 4 وعده غذايي با حجم كم از جمله باز كردن افطار،‌آخر شب و سحر استفاده شود.

وي در پايان خاطر نشان كرد: اگر مواد غذايي را در حجم كم و دفعات زياد مصرف شود تا معده راحت تر بتواند هضم كند تا يبوست و تشنگي ايجاد نشود.

موسسه پژوهش MBA
ترجمه تخصصی دانشگاهی
مقاله نویسی ISI

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت