پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          07 آبان 1392 - 29 October 2013

تحقیقات جدید نشان می دهد که داشتن هدف و امید در زندگی برای سلامتی هم موثر است و موجب افزایش طول عمر می شود.

 

در تحقیقی با مشارکت 7 هزار نفر مشخص شده است که افرادی که دارای حس قوی امید و هدف در زندگی بودند تا 70 درصد کمتر با خطر حمله قلبی رو به رو هستند.

 

محققان سایر عوامل تشدید کننده چون فشار خون را نیز بررسی کرده و اعتقاد دارند که امید در زندگی سیستم ایمنی بدن فرد را تقویت می کند.

اریک کیم روانشناس بالینی و رئیس این گروه تحقیقاتی ازدانشگاه میشیگان اظهار داشت: داشتن یک هدف در زندگی نه تنها کیفیت زندگی را افزایش می دهد بلکه سلامت فیزیکی را ارتقا داده و طول عمر را افزایش می دهد.

محققان مدتها تصور می کردند که دنبال کردن یک فعالیت معنادار پس از بازنشستگی برای سلامت ذهنی و فیزیکی مهم است چرا که این موارد پس از بازنشستگی به سرعت کاهش می یابد.

این درحالی است که تحقیقات پیشین تنها بر تبعات زیان بخش ویژگیهای روانشناختی منفی چون افسردگی و اضطراب تمرکز کرده بودند اما تحقیقات جدید روی این مسئله متمرکز شده است که چگونه ویژگیهای مثبت چون خوش بینی و داشتن هدف می تواند بدن را در مقابل بیماری حفظ کند.

در این تحقیق، مردان و زنان 50 ساله و بیشتر به مدت 4 تا 5 سال مورد بررسی قرار گرفتند، آنها آزمایشهای کامل روانشناسی را انجام داده و محققان میزان وقوع سکته و حمله قلبی را در آنها بررسی می کردند.

نتایج این بررسیها نشان می دهد که هرچقدر میزان امید در زندگی فرد بیشتر باشد، خطر حمله قلبی کمتر است.

افرادی که از بیشترین میزان امید و هدف در زندگی برخوردارند 73 درصد از احتمال حمله قلبی به دور بودند.

گری کوپر استاد روانشناسی سلامت در دانشگاه لنکستر اظهار داشت: با پیرشدن جمعیت باید راهکارهایی داشته باشیم تا بدانیم کدام رفتارها افراد را از بیمار شدن دور نگاه می دارد. شاید بازنشستگی برای عده ای مناسب نباشد.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی