پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1400 نتایج ارشد 1400 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1400 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1400 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          28 آبان 1392 - 19 November 2013

در حالی که اغلب مردم برای تغییر رنگ چشم خود به لنزهای تماسی رنگی متوسل می شوند یک جراح آمریکایی شیوه دائمی برای تغییر رنگ چشم انسان ارائه کرده است.

 

این جراحی که «ایمپلنت عنبیه مصنوعی» نام دارد، شامل وارد کردن یک ایمپلنت سیلیکونی پزشکی نازک به چشم می شود تا ظاهر عنبیه را تغییر دهد. این جراحی توسط دکتر «کنت روزنتال» ارائه شده است.

 

این ایمپلنت عنبیه مصنوعی را می توان برای زیبایی استفاده کرد اما علاوه بر این می تواند برخی بیماری ها را نیز مانند «هتروکرومیا» - بیماری رنگدانه ای که موجب می شود فرد دارای دو چشم به رنگ مختلف باشد- درمان کند.

در برخی موارد این جراحی می تواند برای احیای دید نیز مورد استفاده قرار گیرد. مثلا در سال 2011 برای درمان یک پسر 17 ساله که از بدو تولد به دلیل نداشتن مادرزادی عنبیه تا حدودی نابینا شده بود به کار گرفته شد. پس از این درمان بیمار دید کامل نزدیک خود را به دست آورد.

این جراحی شامل یک برش 2.8 میلی متری در قرنیه و وارد کردن یک ایمپلنت تاخورده درون آن است.پس از آنکه این ایمپلنت درون چشم قرار گرفت، به شکل اصلی باز می گردد و می توان آن را در موقعیت خودش قرار داد.

شرکت «برایت اوکیولار» سازنده این ایمپلنت می گوید این ایمپلنت تاثیری در دید فرد ندارد یعنی افرادی که برای بهبود دید به عینک نیاز دارند باید همچنان پس از کاشت ایمپلنت از عینک استفاده کنند.

اگرچه این جراحی بی خطر عنوان شده است اما برخی بیماران دچار عفونت چشمی حساسیت به نور و التهاب شده اند با این حال شرکت سازنده می گوید اگر برای بیمار مشکلی ایجاد شود می توان به راحتی این ایمپلنت ها را از چشم خارج کرد.

کاشت این ایمپلنت برای هر چشم 15 دقیقه طول می کشد و این جراحی تحت بیهوشی موضعی انجام می شود.

این شرکت مدعی است یک یا دوماه طول می کشد تا بیمار از جراحی بهبود یابد اما یک روز پس از کاشت از بیمارستان مرخص می شوند.

بیمار تا چند روز پس از عمل نباید رانندگی کند، اجسام سنگین بلند کند و تا سه ماه حق شنا کردن ندارد.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی