پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 97 نتایج ارشد 97 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 97 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 97 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          01 آذر 1392 - 22 November 2013



غذاهای محتوی "سیر و پیاز" بی نهایت خوشمزه هستند اما موجب "بوی بد دهان" می شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی دانند. در این طور مواقع چه باید کرد؟



زمانی که با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبوکننده های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از "جریان خون" پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد.


در این میان مسواک زدن هم کمک می کند اما نمی توان "مسواک" را همیشه در دهان نگه داشت، یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است که می تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید.


۱) لیمو: خوردن یک "قاچ لیمو" معجزه می کند. می توانید از لیمو به عنوان "چاشنی غذا" استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، "آب نبات های لیمویی" نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.


۲) جعفری یا سایر چاشنی های سبز: وقتی در "رستوران" پاستای سیر یا "همبرگر پر پیاز" سفارش می دهید، کنار غذای اصلی چند "برگ جعفری" می گذارند که در عینتزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب "آزادسازی روغن" های آن می شود که حس تازگی به دهان می دهد. "ریحان" و "رزماری" اثری مشابه دارند.


۳) سیب: علاوه بر سیب می توان به "گلابی" و هویج هم اشاره کرد. این خوراکی ها دارای "فیبر" زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر "بزاق دهان" شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز می کند.


۴) ادویه های قابل جویدن: هل، "گشنیز" یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و "فلفل" بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی "ادویه کاری" یا نوشیدن قهوه می شود.


۵) برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می کند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه می کند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. رعایت طولانی مدت "بهداشت دهان" شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.


۶) انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت.

خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را کاهش می دهد. انواع توت و البته خربزه، "هندوانه"، پرتقال و سایر میوه های سرشار از "ویتامین C" مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با "سس ماست"نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.



خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank