پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 97 نتایج ارشد 97 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 97 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 97 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          21 آذر 1392 - 12 December 2013


مصرف قرص آهن در زمان بارداری ممنوع





بسیاری از عادات مادر، در دوران "بارداری" می‌تواند عادات غذایی جنین را پایه‌گذاری می‌کند به همین دلیل تغذیه مادر در دوران بارداری بسیار بااهمیت است.


دکتر شهرزاد محمدیان متخصص تغذیه و رژیم درمانی در رابطه با اهمیت تغذیه در دوران بارداری گفت: تغذیه مادر در سلامت جنین بسیار تاثیرگذار است به همین تغذیه مادر در دوران بارداری بسیار با اهمیت است و رفتارها و عادات غذایی جنین را پایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: پنچ گروه غذایی که شامل: نان، غلات، برنج و سیب‌زمینی، میوه و سبزی‌ها، گوشت و مواد پروتئینی و شیر و لبنیات هستند بسیار بااهمیت بوده و مادر باردار باید آنها را با نسبت‌های درست مصرف کند.

دکتر محمدیان تصریح کرد: یک مادر "باردار" روزانه باید حداقل 3 لیوان شیر یا ماست مصرف کند.وی افزود: همچنین باید بین سه تا چهار واحد در روز میوه و دو تا سه واحد سبزی‌ها مصرف شود.

دکتر محمدیان گفت: سبزی‌های مصرفی مادران باردار باید از 3 رنگ‌دانه مختلف مثل" سبز، زرد و قرمز تشکیل شود، تا جنین تمام آنتی اکسیدان‌های ضدسرطان و ضد تشکیل رادیکال‌های آزاد را دریافت کند.

وی همچنین افزود: یک مادر باردار باید روزانه سه تا چهار واحد(هر واحد بین سی تا شصت گرم) گوشت و مواد پروتئینی مصرف کند که در صورت عدم مصرف نمی‌تواند آهن مورد نیاز جنین را تامین کند.

دکتر محمدیان در رابطه با گروه نان و غلات تصریح کرد: نان و غلات و سیب‌زمینی با توجه به وزن مادر توصیه می‌شود که معمولا بین شش تا یازده واحد است.

وی گفت: یک نکته بسیار مهم در دوران بارداری این است که یک مادر باردار در سه ماهه اول بارداری نیاز زیادی به کالری اضافه ندارد. اما بعد از گذشت ماه سوم بارداری مادر باید روزانه سیصد کالری اضافه‌تر از افراد عادی مواد غذایی مصرف کند و لازم نیست چند برابر افراد دیگر غذا بخورد.

دکتر محمدیان همچنین تصریح کرد: مادر باردار در دوران بارداری نباید از غذاهایی چرب، غذاهای کنسروشده و فست فودها و به طور کلی غذاهایی که با خطر آلودگی مواجه هستند استفاده کند.




خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank