پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          23 آذر 1392 - 14 December 2013


بادام باعث تقویت حافظه می شود




متخصص طب سنتی گفت: بادام در تقویت حافظه بسیار مفید است و مصرف آن برای کودکان توصیه می‌شود. همچنین اگر پوست قهوه‌ای‌رنگ و نازک بادام برداشته شود و مغز سفیدرنگ آن مصرف شود، در بهبود یبوست تأثیر دارد.

مریم مقیمی در مورد خواص خشکبار گفت: برخی از اقلام خشکبار باعث تقویت حافظه می‌شوند و برخی در رفع ناراحتی‌های گوارشی مؤثرند.

وی ادامه داد: از میان این خشکبار، بادام در تقویت حافظه بسیار مفید است و مصرف آن برای کودکان توصیه می‌شود همچنین اگر پوست قهوه‌ای رنگ و نازک بادام برداشته شود و مغز سفید رنگ آن مصرف شود در بهبود یبوست تأثیر دارد.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: بادام را می‌توان به صورت حریره یا مخلوطی در شیر مصرف کرد به این صورت که 15 عدد بادام را در یک لیوان آب به همراه نبات و شکر مخلوط کرده و مصرف کرد.

وی ادامه داد: همچنین خشکباری که تهیه می‌شوند اعم از بادام،فندق،پسته و... حتماً باید به صورت تازه تهیه شوند و بهتر است با پوست سخت آن تهیه شود چرا که در صورتی که خشکبار به صورت پوست‌کنده یک ماه بماند خاصیت خود را از دست می‌دهد بنابراین بهتر است با پوست سخت آن به اندازه مصرف روزانه خریداری شود.

مقیمی گفت: همچنین باید دانست که خشکبار را نباید مغز کرد و به مدت طولانی در یخچال و فریزر نگهداری کرد چرا که در این صورت خواص و ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد.



خبرنامه - شبکه های اجتماعی