اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت 22 دی 1392 - 12 January 2014
هفت خوراكي كاهش دهنده هوش و حواس


رژيمهاي غذايي كم كربوهيدارت، شكر، نمك، سيب زميني سرخ كرده و پنير از عوامل اصلي كاهش دهندهي هوش و حواس به شمار ميآيند.
به گزارش دکتر من اگر ميخواهيد همواره ذهني فعال داشته باشيد، بايد مصرف سوسيس، كالباس، "غذاهاي چرب" و پركالري را كنار بگذاريد، "فعاليت جسمي" و هوازي داشته باشيد و به انجام شطرنج، "حل جدول و سودوكو" بپردازيد.
تحقيقات پژوهشگران نشان ميدهد تنها مواد غذايي در كاهش هوش و حواس نقش ندارند بلكه عوامل متعددي باعث ايجاد "كند ذهني" و "كاهش هوش" ميشوند.
نتايج مطالعات نشان ميدهند، برخلاف باور مردم، پنير فوايد زيادي براي بدن دارد و مصرف مقدار مناسب آن در روز تغييري در هوش و حواس ايجاد نميكند اما مصرف زياد آن به عنوان وعدههاي غذايي ميتواند باعث خستگي، كسالت و "كاهش انرژي بدن" شود. از اين رو مصرف آن بايد در حد مجاز و مناسب باشد.
به گزارش دکتر من اگر ميخواهيد همواره ذهني فعال داشته باشيد، بايد مصرف سوسيس، كالباس، "غذاهاي چرب" و پركالري را كنار بگذاريد، "فعاليت جسمي" و هوازي داشته باشيد و به انجام شطرنج، "حل جدول و سودوكو" بپردازيد.
تحقيقات پژوهشگران نشان ميدهد تنها مواد غذايي در كاهش هوش و حواس نقش ندارند بلكه عوامل متعددي باعث ايجاد "كند ذهني" و "كاهش هوش" ميشوند.
نتايج مطالعات نشان ميدهند، برخلاف باور مردم، پنير فوايد زيادي براي بدن دارد و مصرف مقدار مناسب آن در روز تغييري در هوش و حواس ايجاد نميكند اما مصرف زياد آن به عنوان وعدههاي غذايي ميتواند باعث خستگي، كسالت و "كاهش انرژي بدن" شود. از اين رو مصرف آن بايد در حد مجاز و مناسب باشد.