پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          08 بهمن 1392 - 28 January 2014


ماهی و گوشت کباب شده نخورین





ژوهش‌های مختلف نشان داده‌اند، "رژیم غذایی" که به میزان کافی حاوی ویتامین c، بتاکاروتن نباشد، می‌تواند درکاهش توانایی دستگاه ایمنی موثر واقع شود.

به گزارش جوان ايراني به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر شهرزاد محمدیان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، گفت: عوامل متعددی بر سلامتی و فعالیت دستگاه ایمنی تاثیر دارند. یکی از این عوامل، تغذیه صحیح می‌باشد. در صورتی که کودکان یا نوجوانان به مقدار کافی مواد غذایی حاوی ویتامین و املاح دریافت نکنند، اختلالاتی در دستگاه ایمنی او پیش خواهد آمد.

وی افزود: کودکان که دچار سوء تغذیه و در نتیجه نقص ایمنی بدن می‌شوند، در معرض ابتلا به بیماری‌های مختلف قرار گرفته و در نتیجه سوء تغذیه در آنها افزایش می‌یابد.

دکتر محمدیان تصریح کرد: پژوهش‌های مختلف نشان داده، "رژیم غذایی" که به میزان کافی حاوی ویتامین C بتاکاروتن و روی نباشد می‌تواند در کاهش توانایی دستگاه ایمنی موثر واقع شود.

وی گفت: ویتامین‌ها و ملاح متعددی در تقویت دستگاه ایمنی نقش دارند که از میان آنها می‌توان به کلسیم، بتاکارتن، ویتامین B , E ,C، آهن، روی و غیره اشاره کرد. همچنین مواد غذایی حاوی ویتامین A نیز، در این امر نقش کلیدی ایفا می‌کند.

دکتر محمدیان افزود: این مواد همچنین در حفظ سلامتی گره‌های لنفاوی و همچنین تولید گلبول‌های سفید و پادتن‌ها تاثیر دارند. بعضی از این ویتامین‌ها و املاح، در تبدیل اسیدهای‌ چرب ضروری، دارای خاصیت ضد التهابی بوده و در محافظت بدن، نسبت به آسیب ناشی از آلودگی هوا نقش دارند.

آنتی اکسیدان‌ها، بدن را در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کنند. رادیکال‌های آزاد موادی هستند که بیش‌تر در اثر آلودگی هوا، نور خورشید و اشعه‌های مضر به طور مداوم در بدن ساخته شده و باعث تحلیل و آسیب اعضا و در نتیجه بروز بیماری‌های گوناگون می‌شود. مواد آنتی اکسیدان اصلی عبارتند از: ویتامین A,C,E بتا کاروتن، روی، سلینیوم، تمامی سبزیجات و میوه‌جات،‌مغزها، دانه‌های روغنی و غیره دکتر محمدیان تصریح کرد: عامل تغذیه‌ای که در فعالیت سیستم ایمنی نقش دارد.


سوخت و ساز چربی‌ها است. اسیدهای چرب امگا3 و امگا 6 موجود در مواد غذایی، در حضوربرخی ویتامین‌ها و املاح به موادی دارای خواص شبه هورمونی تبدیل می‌شوند این مواد شبه هورمونی در تنظیم فعالیت گلبول‌های سفید موثر در دفاع بدن بر علیه سرماخوردگی، عفونت و عوامل حساسیت زا نقش دارند.

وی افزود: گوشت و ماهی‌های خیلی برشته، حاوی موادی هستند که به نظر می‌رسد، باعث شروع سرطان در بدن می‌‌شوند. از خوردن غذاهایی که بیش از حد کباب یا برشته شده و عصاره گوشتی که بیش از حد کباب شده یا پخته شده باشد، اجتناب کنید.

 


خبرنامه - شبکه های اجتماعی