پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          15 بهمن 1392 - 04 February 2014


رژیم لاغری جسیکا سیمپسون





در سال 2013 میلادی، جسیکا سیمپسون، زایمان کرد و فرزندش دومش، Ace را به دنیا آورد. این دومین زایمان در دوسال گذشته بود و باعث شد تا سیمپسون دچار اضافه وزن شود. از این رو دنبال رژیم سالمی بود تا بتواند در کوتاه ترین زمان، وزن زیادی کم کند.

در این رژیم غذایی انواع سبزیجات وجود داشت که او هر روز آن را تهیه و میل می کرد و توانست  در عرض دو هفته حدود 3.5 کیلوگرم از وزنش را کاهش دهد. برای امتحان کردن این رژیم، دستور تهیه این غذا را برایتان نوشته ایم. امتحان کنید بلکه شما هم موفق شدید خیلی زود از شر چربی های بدشکل خلاص شوید.

تخم‌مرغ ایتالیایی و کاسه سبزیجات


مواد لازم

•    450 گرم گوجه‌فرنگی گیلاسی، خرد شده
•    یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز، خرد شده
•    یک عدد کدوسبز، خرد شده
•    یک عدد پیاز خلالی
•    دو حبه سیر رنده شده
•    نصف قاشق چایخوری ریحان خشک
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    4 عدد تخم‌مرغ درشت
•    نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. گوجه فرنگی، فلفل، کدو، سیر، پیاز، ریحان، نمک و فلفل را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید. آنها را باید حدود 30 دقیقه با کمترین روغن ممکن تفت دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

3. کف کاسه های سفالی (رامکین) را با روغن چرب کنید. سبزیجات را میان آنها تقسیم کنید. با قاشق، وسط سبزیجات را باز کنید و یک عدد تخم مرغ در هر کدام بشکنید.

4. روی مواد پنیر پارمسان بریزید و آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرر دهید تا پخته و سطح آنها طلایی شود.

ارزش غذایی (برای یک کاسه)

•    کالری: 157
•    چربی: 6 گرم
•    چربی اشباع شده: 2 گرم
•    چربی ترانس: 0 گرم
•    کلسترول 191 میلی‌گرم
•    سدیم: 455 میلی‌گرم
•    کربوهیدرات: 15 گرم
•    فیبر: 3 گرم
•    پروتئین: 12 گرم
•    کلسیم: 142 میلی‌گرم



خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank