پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          02 اسفند 1392 - 21 February 2014


 کثیف ترین وسایلی که در کیف تان دارید




وسایل شخصی مانند تلفن همراه، ضدعفونی کننده دست، فاکتورهای خرید و لوازم آرایشی جزو آلوده ترین و سمی ترین لوازمی است که با خود حمل می کنید. هر روز همراه با کیف دستی تعدادی از لوازمی را که ممکن است باعث بیماری مان شود، حمل می کنیم. تلفن همراه یکی از آلوده ترین این لوازم است. هر چند تلفن همراه به طور مستقیم با بروز بیماری ها ارتباط ندارد اما نتایج تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده کمی نگران کننده است.آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، فعالیت الکترومغناطیسی تلفن همراه را عامل سرطان زا معرفی می کند.

_ تلفن همراه

تحقیقات دانشگاهی نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض تلفن، رشد سرطان سینه را تا ۴ برابر افزایش می دهد و مرگ اسپرم ها را ۳ برابر می کند. مغز نیز در معرض خطر قرار می گیرد. تنها ۵ دقیقه استفاده از تلفن همراه به طور چشمگیری گلوکز مغز را در ناحیه ای که در معرض اشعه قرار گرفته است، افزایش می دهد . افزایش گلوکز مغز با بیماری آلزایمر ارتباط دارد.

نکته :

 برای این که کمتر در معرض اشعه تلفن همراه قرار بگیرید، به جای زنگ زدن پیامک بزنید. هنگام صحبت کردن، تلفن را کمی دورتر از سر خود قرار دهید و تا حد امکان به ویژه در مکالمات طولانی از اسپیکر استفاده کنید هنگامی که از تلفن استفاده نمی کنید آن را در کیف قرار دهید نه روی پا یا جیب.

_ ضدعفونی کننده دست

اغلب مواد ضدعفونی کننده دست حاوی «بنزاکونیوم کلرید» نوعی ماده فعال است. همچنین، این ماده از خانواده ترکیب های آلرژی زاست.

نکته

برای پیشگیری از بنزاکونیوم کلرید، از ضدعفونی کننده عاری از رنگ های مصنوعی و رایحه استفاده کنید. بیشتر رنگ ها و رایحه ها بی ضرر است اما ممکن است واکنش حساسیت زا روی پوست ایجاد کند.

_ قبض و فاکتور خرید

فاکتورهای خرید شاید بی خطر به نظر بیاید اما حاوی مقدار زیادی BPA است. وقتی انگشت دست با این فاکتورها تماس پیدا می کند، مقدار زیادی از این ماده جذب پوست می شود. اگر چه نتیجه قطعی درباره تاثیر BPA روی انسان در دست نیست اما نتایج بررسی های انجام شده روی حیوانات نشان می دهد که این ماده با بروز چاقی مفرط، افزایش خطر دیابت، سرطان و ناباروری ارتباط دارد. علاوه بر آن، باعث اختلال در عملکرد غدد درون ریز می شود و روی سوخت و ساز تاثیر می گذارد.

نکته :

کافی است از فروشنده یا دستگاه فاکتور نگیرید. در صورت گرفتن فاکتور بلافاصله دست ها را بشویید و هر چه فاکتور در کیفتان وجود دارد را خالی کنید تا با مواد خوراکی در کیف در تماس نباشد.

_ شیشه آب معدنی

قوطی نوشابه یا شیشه آب منبع عمده BPA است. هنوز بسیاری از کارخانه ها از این ماده در ساخت قوطی و شیشه پلاستیکی استفاده می کنند.

نکته :
به جای شیشه پلاستیکی ، از ظروف با جنس شیشه یا استیل استفاده کنید. زیرا این مواد با تغییر دما ماده شیمیایی از خود رها نمی کند. در صورت مصرف آب معدنی، شیشه پلاستیکی را پس از مصرف در زباله های بازیافتی قرار دهید و دوباره از آن استفاده نکنید. از قرار دادن این شیشه ها در معرض نور خورشید، حرارت یا رطوبت که باعث خروج ماده شیمیایی می شود، بپرهیزید.

_ عطر :

شرکت های تولیدکننده عطر، تمام مواد به کار رفته در محصول خود را در برچسب ذکر نمی کنند. این امر می تواند مشکل ساز شود زیرا اگر مشکل حساسیت داشته باشید نمی توانید، ماده شیمیایی موجود در آن را که باعث بروز آلرژی شما می شود، تشخیص دهید. به عنوان مثال فتالیتس باعث اختلال در ترشح هورمون های مردانه می شود و با ناباروری در مردان و نقص جنین ارتباط دارد.

نکته :
سعی کنید از عطرهای طبیعی استفاده کنید.

_ چرب کننده لب :

بسیاری از مواد چرب کننده لب حاوی ماده ای شیمیایی است. این ماده باعث اختلال هورمون ها می شود و در صورت مصرف طولانی به سیستم عصبی آسیب می رساند. ماده دیگر ضدپیری موجود در آن به نام رتینول پالمیتات در صورت قرار گرفتن در معرض نور می تواند ترکیب سرطان زای خطرناکی تولید کند.

نکته :

از مواد چرب کننده طبیعی عاری از پارابنز، وازلین، رتینول پالمیتات ، رایحه های مصنوعی و ضدآفتاب های شیمیایی استفاده کنید. / خراسان نیوز
گردآوری: مجله اینترنتی ایران مطلب


تگ ها کثیف ترین وسایلی که در کیف تان دارید کثیف ترین وسایل کیف

خبرنامه - شبکه های اجتماعی