اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت 13 فروردین 1393 - 02 April 2014
Notice: Undefined index: video in /home/unp/domains/unp.ir/public_html/App/Template/home/per_con.html on line 41
کاهش وزن با روغن ماهی

ماهی های چرب مانند سالمون، همچنین گردو و تخم کتان از منابع غنی امگا-۳ به شمار می روند.
تحقیقات انجام شده در انگلستان نشان می دهد اسیدهای چرب امگا ۳، با تقویت اثر لپتین (هورمون سیری) و در نتیجه ارسال پیام سیری به مغز، اشتهای مفرط را مهار کرده و نقش موثری در کاهش وزن دارند. البته متخصصان معتقدند که برای رسیدن به وزن ایده آل می بایست رژیم غذایی مناسب و تحرک بدنی را در اولویت قرار داد.
مطالعات متعدد ثابت کرده اند که این اسیدهای چرب در ارتقای سلامت عمومی بدن، پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر و افسردگی نقش مهمی ایفا می کنند.
ماهی های چرب مانند سالمون، همچنین گردو و تخم کتان از منابع غنی امگا-۳ به شمار می روند.
Notice: Undefined index: video in /home/unp/domains/unp.ir/public_html/App/Template/home/per_con.html on line 44