پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 95 نتایج ارشد 95 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 95 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 95 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / پزشکی سلامت          17 اردیبهشت 1393 - 07 May 2014


عامل های پیری زودرس





به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از  مرآت،دکتر هرمز شرفی فوق تخصص کودکان و داخلی گفت: به طور کلی مصرف غذاهای نمکی و شور موجب پیری سلول‌ها می‌شود چون بر اثر افزایش سن محافظ روی کروموزوم کوتاه، سدیم سرعت این روند را افزایش می‌دهد، پس کودکان افراد چاق بیشتر مبتلا و این اختلال موجب آسیب جدی به قلب و مغز می‌شود.

وی افزود: نتایج نشان می‌دهد که طول محافظ کروموزوم نوجوانی که بیش از حد مجاز نمک مصرف می‌کنند، کوتاهتر است. این متخصص خاطر نشان کرد: مهم‌ترین عامل، افزایش نمک وعده‌های غذایی، مصرف غذاهای آماده، کنسروی و میان وعده‌های ناسالم است.

شرفی اظهار داشت: کودکان مبتلا به اضافه وزن، که زیاد نمک مصرف می‌کنند، علاوه بر فشار خون و مشکلات عصبی از بهره هوشی کمتری برخوردارند که این امر موجب سرخوردگی بیشتر کودکان می‌شود. شایان ذکر است، متخصصان مصرف دو قاشق چایخوری نمک را برای نوجوانان مجاز دانسته‌اند


موسسه پژوهش MBA
ترجمه تخصصی دانشگاهی
موسسه پژوهش مدیریت

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت