Notice: Undefined index: video in /home/unp/domains/unp.ir/public_html/App/Template/home/per_con.html on line 41
چراغ قوهای که بدون باتری کار میکند، ترافیکی که خود را از مقابل آمبولانس کنار میکشد و پزشکی جدید آنفلوآنزا که بر روی رایانه طراحی شده و در برابر گونههای همهگیر نیز مؤثر است، ایدههایی بودند که توانستند جوایز برتر جشنواره علم گوگل 2013 را بدست بیاورند.
در میان بیش از 1000 اثر ارسال شده برای این جشنواره توسط نوجوانان 13 تا 18 سال، تنها چهار کارآفرین نوجوان توانستند جوایز این رقابت را بدست بیاورند که در این میان اریک چن 17 ساله از آمریکا بالاترین جایزه را دریافت کرد.
با ترکیب مدلسازی رایانهای و پژوهشهای زیستی، پروژه چن از گروه 17 تا 18 سالهها بر نکات راهنمای نوع جدیدی از طب ضد آنفلوانزا برای کمک به مبارزه با گسترش این ویروس تمرکز دارد.
در گروه 13 تا 14 سالهها، وینی کونار استرالیایی برای یک برنامه هشدار زودهنگام برای خودروهای پیشرونده اورژانس جایزه دریافت کرد. این سیستم به آمبولانسها و دیگر خودروهای اورژانس اجازه میدهد تا از طریق تلفن همراه یک سیگنال جیپیاس را از فاصله 500 متری برای خودروهای دیگر در مورد نزدیک شدن خودرو امدادی ارسال کند.
در گروه 15 تا 16 سالهها، آن ماکوسینسکی کانادایی چراغ قوهای ابداع کرده که بدون باتری و قطعات متحرک عمل میکند. چراغقوه « Hollow(توخالی)» تنها با نیروی گرمای دست کار میکند. در این چراغ کاشیهای Peltier مورد استفاده قرار گرفته که انرژی را از جریان گرما به سمت مناطق سردتر مانند هوای اطراف جمعآوری میکند.
امسال رایدهندگان از فرصت تاثیرگذاری بر نتایح برخوردار بوده و یک جایزه جدید به الیف بیلگین از استانبول اهدا کردند که نشان داده بود میتوان از پوست موز پلاستیک ساخت.
همه برندگان با خود یک جام ساخته شده از لگو و جوایزی از نشنال جئوگرافیک و ساینتیفیک آمریکن به خانه بردند. این در حالیست که چن یک بورسیه 50 هزار دلاری، سفری به جزایر گالاپاگوس دریافت کرد و به مدرسه وی نیز 10 هزار دلار جایزه نقدی و فرصت گفتوگو با دانشمندان مرکز سرن اهدا شد.
Notice: Undefined index: video in /home/unp/domains/unp.ir/public_html/App/Template/home/per_con.html on line 44