پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / آموزش های عمومی          22 اسفند 1389 - 13 March 2011



به تازگی برخی دانشمندان به سازمان ملل متحد هشدار دادند که خود را برای برخورد با بیگانگان فضایی آماده کند و برنامه هایی را آماده سازد تا کشورها را برای همکاری های جهانی تشویق کند و آنها را در مقابل این گونه خطرها متحد سازد زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که این موجودات با انسان ها رفتاری دوستانه داشته باشند.

دانشمندانی از دانشگاه های کمبریج، اوپن، سنت اندروز و مدرسه علوم دینی «پاسیفیک لوتران» هشدار دادند در صورت برقراری تماس بیگانگان فضایی با زمین، دولت های جهان باید برای اجرای برنامه های هماهنگ شده، آمادگی کامل داشته باشند و سازمان ملل متحد نیز باید بخشی را با عنوان دفتر «امور فرازمینی» راه اندازی کند تا در این بخش به برنامه ریزی و طراحی نقشه هایی برای چگونگی برخورد با بیگانگان فضایی بپردازند. این اظهارات در نشریه علمی «Phil. Trans» به چاپ رسیده است که روی موضوع حیات فرازمینی تمرکز کرده است. این نشریه را انجمن سلطنتی علوم منتشر می کند. دانشمندان در این مقاله تمامی جنبه های تحقیقات لازم برای یافتن حیات فرازمینی (از جنبه نجومی و زیستی گرفته تا جنبه سیاسی و مذهبی) را که پس از مواجهه با بیگانگان فضایی اهمیت پیدا می کنند، بررسی کرده اند. بر اساس گزارش گاردین، این دانشمندان با تاکید بر نیاز به همکاری جهانی و برنامه ای دقیق با پشتیبانی نهاد سیاسی قانونی و جهانی، اعلام کردند سازمان ملل متحد در حال حاضر مکانیسم از پیش آماده «کمیته استفاده صلح آمیز از فضا» را در اختیار دارد و می تواند از آن در راستای برنامه ریزی برای مقابله با بیگانگان فضایی استفاده کند. به گفته این دانشمندان سازمان ملل باید بخش امور فرازمینی این سازمان را راه اندازی کرده و با این پدیده همان طور جدی روبه رو شود که برای مقابله با برخورد اجرام کیهانی با زمین روبه رو شده بود. به گفته «سایمون کنوی موریس» استاد پالیوبیولوژی تکاملی دانشگاه کمبریج، هر کس که برای تماس برقرار کردن با بیگانگان فضایی برنامه ریزی می کند، بهتر است خود را برای شرایطی سخت آماده کند.

به گفته وی ممکن است حیات در مکان های دیگر کیهان شباهت های زیادی با حیات روی زمین داشته باشد، به ویژه اگر این حیات بیگانه از سیاره ای شبه زمینی به وجود آمده باشد زیرا در سیاره های شبه زمینی، ممکن است ساختارهای زیستی مولکولی مشابه زمین یافت شود. به بیان دیگر بیگانگان فضایی ممکن است شبیه ما باشند و این شباهت ممکن است در زمینه گرایش ذاتی انسان ها و فضایی به خشونت نیز صحت داشته باشد. گفتنی است پیش از این نیز سازمان ملل سفیری را به منظور خوشامدگویی به بیگانگان فضایی انتخاب کرده بود تا در صورت ورود بیگانگان فضایی به زمین، فردی به عنوان نماینده زمین برای برقراری ارتباط با آنها، حضور داشته باشد. سال ها این پرسش مطرح بود که اگر زمانی بیگانگان فضایی از سیاره ای به زمین آمده و خواهان گفت وگو با زمینیان باشند، چه کسی باید با آنها حرف بزند؟ سازمان ملل متحد برای انجام این ماموریت خطیر و مهم یک اخترفیزیکدان مالزیایی را به کار گرفت. وی که پیش از این ریاست دفتر امور فضای بیرون از جو زمین را به عهده داشت، اکنون وظیفه وی برقراری ارتباط با حیات های فرازمینی خواهد بود.

«مزلان عثمان» هفته بعد در کنفرانس جامعه علمی سلطنتی در باکینگهام پست جدید خود را اعلام کرده و وظایف خود را درباره گفت وگو با بیگانگان فضایی که به زمین می آیند و برقراری ارتباط با آنها، تشریح کرد. وی پیش از آن اعلام کرده بود کشف تعداد زیادی از سیاره های شبه زمینی در مدار ستاره های دورافتاده نشان می دهد حیات هوشمند در کیهان بسیار رایج تر از آن چیزی است که تاکنون تصور می شد. به گفته وی تلاش مداوم برای برقراری ارتباط با فرازمینی ها این امید را زنده نگه می دارد که روزی نوع بشر بتواند پیام هایی را از موجودات زنده فرازمینی دریافت کند. در چنین زمانی است که به گفته «عثمان» باید واکنشی برنامه ریزی شده از خود نشان دهیم که بتواند تمامی حساسیت های چنین موقعیت هایی را در نظر داشته باشد. با تعیین چنین سمتی و انتخاب یک فرد به عنوان کارشناس و مسوول آن، زمانی که یک فضایی به زمین آمد و از زمینی ها خواست تا او را نزد رئیس ببرند، همه می دانند که این رئیس «عثمان» است. «ریچارد کروثر» از متخصصان بخش قانون و نظارت بر فضا در سازمان فضایی انگلستان می گوید «عثمان» بهترین فرد برای زمانی است که یک فضایی به ما می گوید: «مرا نزد رئیس تان ببرید.»

سازمان ملل متحد از گذشته تاکنون در مناقشاتی که بر سر چگونگی مدیریت کشف حیات های هوشمند در دیگر سیاره ها وجود دارد، درگیر بوده است. این سازمان پیش نویسی را به منظور گندزدایی از تجهیزات فضایی که می توانند میکروب های بیگانه را به زمین انتقال دهند، فراهم کرده و در حال مطالعه بر روی نوع خوشامدگویی هایی است که هنگام ورود بیگانگان فضایی به زمین بشر می تواند به آنها تقدیم کند. با این همه بر اساس گزارش ایندیپندنت، «استفن هاوکینگ» فیزیکدان مشهور انگلیسی به تازگی درباره احتیاط در برقراری ارتباط با بیگانگان فضایی هشدار داده است. به گفته وی آنها در فضاپیما های بزرگی زندگی می کنند که سوخت مورد نیاز آن در سیاره شان به پایان رسیده است و برای یافتن سوخت به زمین آمده اند. نتیجه چنین سفری مشابه اولین ورود «کریستف کلمب» به امریکا خواهد بود که برای بومیان امریکایی چندان خوشایند نبود.

خبرنامه - شبکه های اجتماعی