تاثیر شکلات تلخ در پيشگيری از بيماری های قلبی عروقی
خبرگزاري موج - شکلات تلخ داراي ترکيبات فلاونوئيدي است، اين ترکيب مي تواند از بروز تصلب شرايين و بيماري هاي قلبي_عروقي جلوگيري کند.
به گزارش خبرگزاري موج، کارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني دانشگاه علوم پزشکي ياسوج ضمن بيان اين مطلب اظهار کرد: فلاونوئيد به دليل دارا بودن خاصيت آنتي اکسيداني، موجب حذف راديکال هاي آزاد در خون شده و مي تواند کمک موثري به حفظ سلامت عروق بدن نمايد.
سمانه عزيزي خوردن روزانه يک تکه شکلات تلخ را به همه افراد توصيه کرد و افزود: اين شکلات حاوي ماده اي به نام "اپي کاتچين" است که در کاهش فشار خون نقش بسزايي دارد.
وي با اشاره به اينکه شکلات تلخ داراي کافئين است، اظهار کرد: اين شکلات در افراد مضطرب و کساني که به آلرژي هاي غذايي، زخم معده و رفلاکس مبتلا هستند، بايد با احتياط مصرف شود.