پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / حکایت های مدیریتی          14 فروردین 1392 - 03 April 2013



مینو اخترزند؛ موفق ترین مدیر زن ایرانی در سوئد

پارسنیت ـ یکی از موفق ترین مدیران زن در سوئد، یک ایرانی است. یک زن موفق ایرانی که به بانوی انرژی سوئد معروف است. مینو اخترزند، در سال 1336 هجری شمسی در تهران متولد شد و در 17 سالگی ایران را ترک کرد.  این در حالی است که به اندازه سال هایی که در ایران زندگی کرده بود یعنی درست 17 سال از تمام سال های فعالیت خود را در مدیریت سازمان های مختلف در سوئد سپری کرده است.

او با مدرک مهندسی برق از دانشگاه سلطنتی تکنیک استکهلم فارغ التحصیل شد و توانست در طول زمان فعالیت های خود مدیر عامل شرکت تولید انرژی واتن فال و مدیرکل شورای استانی کار در شهر اوپسالا شود. همچنین در سال 2008 نشان ممتاز افتخاری بی بی خشت را از آن خود کرد که هر سال در سوئد به یکی از مدیران زن اهدا می شود که به مهم ترین پست مدیریت کشور دست یافته باشند.

مینو اخترزند، نخستین ایرانی بود که به مقام استانداری در سوئد رسید و این مسئولیت را در سال 2010 از آن خود کرد تا به عنوان استاندارد یونشوپینگ به فعالیت خود ادامه دهد. او در حالی به این مقام دست یافت که پیش از او نیز در سوئد تنها یک زن توانسته بود به سمت استانداری برسد. نام این ایرانی موفق، در لیست منتشر شده از سوی "وكانز افرر"، مجله اقتصادي سوئد  در سپتامبر سال 2005 در گروه 44 نفر از بانفوذترین مهاجرتباران اقتصاد سوئد ثبت شد در حالیکه در صدر این لیست و در مقام پنجم قرار داشت.

او زندگی و کار در سوئد را در شرایطی برگزید و ادامه داد که به گفته خودش در آغاز فعالیتش نه از اقامت کاری در سوئد برخوردار بود و نه اجازه کار دائم. با اینهمه پس از اینکه در اداره برق استکهلم مشغول به کار شد این اداره به او اجازه داد که بماند و همین مساله به او کمک کرد برای اجازه کار و اقامت سوئد اقدام کند.  مینو اخترزند پس از چهار سال به اداره انرژی سراسری سوئد رفت  و به چنان پیشرفتی در کارش دست یافت که در مدت دوسال توانست یکی از شرکت های برق در جنوب استکهلم را به خوبی اداره کند.

او پیش از این در یکی از مصاحبه هایش درباره مشکلات موجود در عرصه کار و فعالیت در سوئد گفته بود:" وقتی به مقام های بالای مدیریتی دست می یابیم رقابت دشوار می شود و بنابراین کار کردن در این سطح دشوارتر می شود. صد در صد برای زنان مشکل تر است که بتوانند در این شرایط فعالیت کنند با اینهمه اینطور نیست که این مشکلات فقط برای زنان وجود داشته باشد".

این مدیر موفق به کار گروهی و تیمی بسیار بیشتر از کار فردی باور دارد و دراینباره گفته بود: " یک مدیر باید شرایطی فراهم کند که همه اعضای یک گروه احساس امنیت کنند و به این درک برسند که هرکدام برای خودشان شخصیتی دارند و نباید در زمینه کار گروهی با هم رقابت کنند. این حس را مدیر گروه ایجاد می کند".

آنچه که مینو اخترزند به عنوان کلید موفقیت بر آن تاکید می کند اعتماد به نفس و باور به خود است و اینکه همیشه باید به کاری که انجام می دهیم اعتقاد فراوان داشته باشیم. او همچنین معتقد است که اگر یک فرد در سوئد تمام تلاش و دقت خود را به کار بگیرد  تا جایی که کاری انجام می دهد بازتاب داشته باشد، توجه مسئولان به این فرد جلب می شود.


تگ ها مدیران موفق مدیر برتر حکایت های مدیریتی مدیر برتر سوئد

خبرنامه - شبکه های اجتماعی