پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / بازاریابی          14 اسفند 1390 - 04 March 2012


اگر کم درآمد هستید، اینگونه پول خرج کنید

برای حفظ وضعیت هنگام پایین بودن درآمد و مدیریت بهتر، از روش‌های زیر استفاده کنید :
برای حفظ وضعیت هنگام پایین بودن درآمد و مدیریت بهتر، از روش‌های زیر استفاده کنید :



1- در حد درآمد خود خرج کنید

در حد درآمد خود خرج کردن به معنی آن است که خانه، ماشین و سطح زندگی شما مناسب با درآمدتان باشد. میزان رهن یا اجاره منزل مسکونی، صورتحساب‌ها و اتومبیلی که از آن استفاده می‌کنید، باید متناسب با میزان درآمد ماهانه شما باشد.

نباید بیش از یک سوم درآمد خود را به اجاره اختصاص دهید. حدود یک دهم را برای مخارج ماشین و بنزین و بیمه آن در نظر بگیرید. مابقی را صرف صورتحساب‌ها و سایر مخارج روزانه کنید.



2- تنها روی میزان درآمد خود حساب کنید

زمانی که منابع درآمد شما محدود است، باید در مورد تخصیص آن‌ها با دقت عمل کنید. چاره‌ای نیست یا باید درآمد خود را افزایش دهید یا باید حد و حدود مخارج را رعایت کرده، از آن فراتر نروید.

بعد از کسر قبض‌ها ، اجاره‌ خانه و هزینه‌های ماشین، میزان باقی‌مانده را به خورد و خوراک و خرید اختصاص دهید.

برای خود و سایر اعضاء خانواده با توجه به میزان پول باقی‌مانده، مقرری یا پول توجیبی در نظر بگیرید.

میزان پول باقی‌مانده را به ماه، هفته و روز تقسیم کنید و برای هریک از اعضاء خانواده به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه مقرری تعیین کنید.

توجه داشته باشید که بیش از این حد خرج کردن و استفاده از کارت‌هایی که مجبور به پرداخت آن‌ها در پایان ماه باشید، چیزی جز بدهی و افزایش صورتحساب‌های بعدی به دنبال نخواهد داشت.



3- هزینه‌های مربوط به غذا را پایین آورید

سعی کنید کم‌تر ازیک چهارم درآمد خود را به خرید سوپرمارکت اختصاص دهید. قیمت‌ها را با هم مقایسه کنید و از مارک‌های معمولی‌تر استفاده کنید.

به طور موقت تا بهتر شدن شرایط مالی، از رفتن به رستوران صرف نظر کرده، برای تفریح کم هزینه‌تر، در صورت خوب بودن هوا با اعضاء خانواده به پیک‌نیک بروید.



4- هزینه‌های سرگرمی را پایین آورید

فعالیت‌های سرگرم‌کننده مانند رفتن به سینما و مراکز تفریحی را که هزینه‌بر است، می‌توان به زمان مناسب‌تر موکول کرد.

زمانی که درآمد پایینی دارید، این‌ها چیزهایی نیستند که محوریت داشته، حتما مجبور به انجام آن باشید. می‌توانید در مورد این مبالغ صرفه‌جویی کنید. با اجاره فیلم به‌راحتی سینما را به خانه خود آورید.

اگر درآمد شما کم‌تر از هزینه‌های لازم بوده و جوابگوی نیازهای ضروری شما نیست، به دنبال شغل دوم باشید.



منبع : hamshahrionline.ir



تگ ها درآمد پول

خبرنامه - شبکه های اجتماعی