پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran

کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 97 نتایج ارشد 97 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 97 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 97 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / منابع کارشناسی ارشد          28 اسفند 1389 - 19 March 2011


علوم و صنایع غذایی - گرايش‌ها و ابعاد مختلف اين رشته در كارشناسي ارشد

فناوري تبديل مواد غذايي

يکي از معضلات روز کشورهاي در حال توسعه از جمله ايران حجم بالاي ضايعات بخش کشاورزي و نيز عدم استفاده بهينه از فرآورده هاي جانبي اين بخش است. دانش و فناوري تبديل مواد اوليه کشاورزي، دامي و دريايي به محصولاتي با ارزش افزوده بالا و نيز قابليت نگهداري و بسته بندي آنها براي نگهداري در شرايط مختلف موضوع فعاليت اين گرايش است. همچنين تربيت نيروي انساني متخصص و محقق با توانايي‌هاي مديريتي و راهبردي و تحقيقاتي در زمينه هاي فوق از ديگر مأموريت‌هاي اين گرايش است.

 

علوم مواد غذايي

 

علوم پايه مورد نياز در همه گرايش‌هاي مربوط به فرآوري و تبديل و مهندسي صنايع غذايي در گرايش علوم مواد غذائي مد نظر قرار مي گيرد. توانايي‌هاي علمي متخصصين مربوطه در اين گرايش، ساير گرايش‌ها و تخصص‌ها را قادر به اتخاذ تکنيک‌هاي صحيح مي نمايد. شيمي مواد غذايي، ميکروبيولوژي مواد غذايي، بيوشيمي و ساير خواص کيفي مواد غذايي محورهاي اصلي آموزش و تحقيق در اين گرايش هستند.

مهندسي صنايع غذايي

بومي سازي تجهيزات و تکنولوژي‌هاي روز مورد استفاده در صنايع غذايي و آشنايي دانشجويان به اصول طراحي و پايه‌هاي دانش فني، تجهيزات و ماشين آلات مورد استفاده در صنايع غذايي هدف اين گرايش است.

بيوتکنولوژي مواد غذايي

روش‌هاي نوين علمي مورد استفاده در صنايع غذايي ، ارزش دهي به محصولات جانبي، استفاده بهينه از ضايعات و معرفي روش‌هاي بيوتکنولوژي در صنايع غذايي و محصولات و فناوري هاي مرتبط جزو اهداف اين گرايش است.

 

كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - علوم و صنایع غذایی
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - گرايش‌ها و ابعاد مختلف اين رشته
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - توانایی های لازم
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - زمينه‌هاي اشتغال
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - فضای کار
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - مواد امتحانی و ضرایب سراسری 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های سراسری در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های روزانه در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های شبانه در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های نيمه حضوري در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاه‌های بين الملل در سال 89

 

خبرنامه - شبکه های اجتماعی

آمار سایت

    تندیس جشنواره

    pagerank