پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / منابع کارشناسی ارشد          25 اسفند 1392 - 16 March 2014



منابع كنكور كارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی




شیمی مواد غذایی: * شیمی مواد غذایی, دکتر حسن فاطمی, شرکت سهامی انتشار * مبانی شیمی مواد غذایی, ترجمه دکتر بابک قنبرزاده, انتشارات آییژ میکروبیولوژی مواد غذایی: * میکروبیولوژی غذایی مدرن, جیمز.ام. جی ,جلد ۱ و۲ , ترجمه دکتر علی مرتضویان و …, انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد * میکروب شناسی مواد غذایی, ویلیام فریزر و دنیس وستاف, ترجمه دکتر حاجیه قاسمیان صفایی, انتشارات مانی * اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی، سید علی مرتضوی و همکاران، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد تکنولوژی روغن: * چربی ها و روغن های نباتی خوراکی, ویژگی ها و فرآوری, ترجمه و تدوین فرشته مالک, انتشارات فرهنگ و قلم تکنولوژی غلات: * مقدمه ای به تکنولوژی فرآورده های غلات, مهندس رسول پایان, انتشارات نورپردازان * مبانی فرآورده های غلات, جلد ۱ و۲ , دکتر ناصر رجب زاده, انتشارات دانشگاه تهران تکنولوژی کمپوت و کنسرو: * کنسروسازی , مهندس رسول پایان, انتشارات آییژ * اصول کنسرو سازی, جواد حصاری اصول نگهداری مواد غذایی: * اصول نگهداری مواد غذایی, دکتر حسن فاطمی تکنولوژی لبنیات: * تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی, ترجمه دکتر علی مرتضویان و …, انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد * صنعت شیر، جلد ۱ و ۲، ترجمه فرهاد فرهنودی، انتشارات شرکت جهاد تحقیقات و آموزش تکنولوژی قند: * اصول صنایع شکر, مهندس غلامرضا مصباحی * تکنولوژی قند, مهندس رضا اسماعیل‌ زاده کناری اصول مهندسی صنایع غذایی: * اصول مهندسی صنایع غذایی, آر. پائول سینگ, ترجمه دکتر عتی مرتضویان و …, انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد * اصول انتقال حرارت, دکتر محمد چالکش امیری, انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان اصول طراحی کارخانجات: * اصول طراحی کارخانه های مواد غذایی, مهندس رضا اسماعیل زاده کناری و دکتر علی معتمد زادگان, نشر علوم کشاورزی سایر مراجع: * principles of food chemistry, John M . deMan ,Aspen publisher ,Inc * Food, the chemistry of its components, T.P Coultate, south bank university, London, UK * Food chemistry, H.D.Belitz, W. Grosch, springer * Bailey’s Industrial fat & oil products, ed.Y.H.Hui, John Wiley and sons Inc. USA * Modern dairy technology, vol 1 &2 , Robinson R.K, Aspen pub * cereal & cereal products: chem. & tech. Dendy, D.A.V, Aspen pub * processing vegetable: Sci & Tech. Smith, D.S, Technomic pub * Sugar Technology, beet & cane manufacture, Van Der Poel, P.W. BSDF, pub

تگ ها منابع کارشناسی ارشد صنایع غذایی منابع ارشد صنایع غذایی ارشد صنایع غذایی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی