علوم و صنایع غذایی - زمينههاي اشتغال فارغ التحصيلان رشته مهندسي علوم و صنايع غذايي پس از پايان تحصيلات، بسته به تواناييهاي فردي و علمي خود، مي توانند مسووليتهاي متفاوتي نظير: مديريت توليد کارخانجات،مسئوليت فني، مسئوليت آزمايشگاهها، انجام فعاليتهاي تحقيقاتي براي بهبود کيفيت توليدات غذايي، ساخت محصولات جديد، افزايش توليد، کاهش ضايعات، بسته بندي و ارائه مشاوره علمي به واحدهاي توليدي و فعاليتهاي مرتبط ديگري را بر عهده گيرند. بديهي است که نقش متخصصان اين رشته در جلوگيري از اتلاف سرمايههاي ملي، با کاهش ضايعات کشاورزي از طريق تبديل آنها به فرآورده هاي غذايي مطلوب و مورد تأييد استانداردهاي جهاني و ارزآوري از طريق صادرات اين محصولات بر هيچ کس پوشيده نيست.
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - علوم و صنایع غذایی
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - گرايشها و ابعاد مختلف اين رشته
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - توانایی های لازم
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - زمينههاي اشتغال
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - فضای کار
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - مواد امتحانی و ضرایب سراسری 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاههای سراسری در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاههای روزانه در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاههای شبانه در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاههای نيمه حضوري در سال 89
كارشناسي ارشد علوم و صنایع غذایی - ظرفيت پذيرش دانشگاههای بين الملل در سال 89