رپورتاژ آگهی رپورتاژ خبری رپرتاژ خبری / خدمات 05 خرداد 1401 - 26 May 2022

حدودا 2 سال پیش بود که جهان با ویروسی بنام کووئید 19 دچار آشفتگی عظیم شد و تمامی شرکتها، سازمانها، دانشگاهها و ...مجبور به ادامه فعالیت خود بصورت مجازی شوند و اکثر استخدامها نیز بصورت دورکاری صورت گرفتند.
اما با وجود تمام وحشت و آشفتگی که این بیماری منحوس با خود به همراه داشت، یک فرصت بسیار طلایی برای افرادی به ارمغان آورد که هم مشغول به تحصیل بودند و هم دوست داشتند بصورت همزمان مشغول بهکار شوند. استخدام بصورت دورکاری باعث شد که بسیاری از دانشجویان در زمان تحصیل تصمیم بگیرند وارد بازار کار شوند و با ارسال رزومه و حضور در مصاحبه کاری آنلاین شانس بیشتری برای اسختدام داشته باشند. همچنین ارائه آنلاین کلاسهای دانشگاه باعث شد که دانشجویان در محل کار خود در سرکلاسها حاضر باشند و زمانی را برای رفتن به دانشگاه صرف نکنند!
با حضوری شدن دانشگاهها استخدام بصورت دور کاری جواب میدهد؟
امسال اوضاع دوباره متفاوت شد و با کم رنگ شدن اپیدمی کرونا، سازمانها و دانشگاهها تصمیم گرفتند که آموزش حضوری را از سر بگیرند. این موضوع شاید باعث نگرانی بسیاری از دانشجویان شده باشد زیرا مدیریت حضور همزمان در دانشگاه و محل کار بسیار سخت است.
در این مقاله میخواهیم به چالشهای مرتبط با استخدام و حضوری شدن دانشگاهها بپردازیم. با وجود اینکه دانشگاهها و مدارس نمیتوانستند تا ابد بصورت آنلاین فعالیت داشته باشند، اما برای بازگشایی هم نباید به همین سرعت اقدام میشد. زیرا در این دو سال گذشته خیلی از شرایط متفاوتتر شده و لذا برگشتن به روال قبل، مقداری زمان و برنامهریزی دقیق لازم داشت! اما حالا باید به فکر راه حل بود تا بتوان از دغدغههای دانشجویان در این دوران کم کرد.


راهکارهای رفع نگرانی دانشجویان برای حضور همزمان در دانشگاه و بازار کار
در این دوران اساتید گرامی دانشگاهها باید بیشتر از همه شرایط دانشجویان را درک کنند زیرا در ارتباط مستقیم با دانشجویان هستند. در نظر گرفتن زمان محدود دانشحویان برای حضور در دانشگاه و اختصاص نمره به تکالیف کلاسی جهت کم شدن نمره امتحان پایان ترم، امکان حضور آنلاین در کلاس برای دانشجویانی که به هیچ وجه نمیتوانند در کلاس حضور داشته باشند و ... از جمله مواردی است که میتواند توسط اساتید محترم دانشگاهی صورت گیرد و کمکهای شایانی به بیشتر شدن زمان دانشجو برای پرداختن به شغل موردنظر خود کند.
اینجا یک سوال اساسی بوجود میآید که چرا باید این ملاحظات از طرف دانشگاه صورت گیرد نه سازمان هایی که دانشجویان را استخدام کرده اند؟
یادگیری دانش مهمتر است یا یادگیری مهارت؟
جواب بسیار واضح است. چیزی که برای ورود به بازار کار نیاز است داشتن مهارت در کنار دانش و یا بعبارتی استفاده از دانش کسب شده بصورت تاثیرگذار و عملی در پروژه های صنعتی و حقیقی است. متاسفانه خلائی که امروزه بین دانشگاه و صنعت ایجاد شده و بسیاری از فارغ التحصیلان قادر نیستند بعد از فراغت از تحصیل در رشته خود وارد بازار کار شده و در سازمانها و شرکتهای معتبر استخدام شوند، نداشتن مهارتهای لازم و کافی در رشته های تخصصی است.
کسب دانش از طریق واحدهای دانشگاهی خوب است اما آنچه بیشتر اهمیت دارد آموزش های عملی، کسب تجربه و در نهایت یادگیری مهارتهای تخصصی است که میتواند به افراد بخصوص دانشجویان در راه رسیدن به هدف خود و داشتن یک شغل مناسب و پردرآمد کمک کند. خوشبختانه در حال حاضر موسسات آموزشی فراوانی از جمله گروه آموزشی پارس پژوهان وجود دارند که دوره های آموزشی تخصصی زیادی را بصورت آنلاین و حضوری برگزار میکنند. حضور دانشجویان در این موسسات بسیار میتواند به آنها در کسب مهارتهای لازم کمک کند. لازم بذکر است که تعدادی از کاشناسان گروه آموزشی پارس پژوهان در حال حاضر در حال تحصیل در دانشگاه هستند و با وجود حضوری شدن دانشگاهها، همچنان این امکان برایشان فراهم شده است که همچنان به همکاری خود با این مجموعه ادامه بدهند و همزمان به کارهای دانشگاهی خود هم رسیدگی کنند.


لذا بهتر است بهجای اینکه مجددا شرایطی فراهم شود که دانشجویان وقت زیادی را در دانشگاهها و برای انجام پروژه های تئوری سپری کنند، باید اقداماتی صورت گیرد که فرصت این را داشته باشند که با حضور در محلهای کار یا موسسات آموزشی کسب تجربه کنند و متخصصتر شوند!
لذا همانطور که در بالا اشاره شد یکی دیگر از راهکارهای موثر بر کاهش نگرانی دانشجویان در خصوص حضوری شدن دانشگاهها، فعالتر موسسات آموزشی غیردانشگاهی است. این موسسات با برگزاری دوره های آنلاین میتوانند باعث توانایی بیشتر دانشجویان در کسب مهارت شوند و با ارسال رزومه های تخصصیتر، با اعتمادبنفس بیشتری در جلسات مصاحبه حاضر شوند و بدین طریق شانس خود را در استخدام سازمانها و شرکتهای معتبر بالا ببرند و به درآمدهای عالی برسند.
انواع خدمات گروه آموزشی پارس پژوهان
در گروه آموزشی پارس پژوهان 11 دپارتمان مهندسی و مدیریت قرار دارد که هر کدام دوره های آموزشی تخصصی یکی از رشته های فنی مهندسی و مدیریت را برگزار می کنند. این دپارتمانها عبارتند از: مهندسی پزشکی، مکانیک، عمران، صنایع، معماری، نفت و گاز، هوافضا، شیمی، برق و کامپیوتر، تاسسیات و مدیریت.
تمامی دوره های آموزشی که در این مجموعه ارائه می شوند بصورت آنلاین، آفلاین(پکیج) و حضوری هستند. لذا این امکان برای دانشجویان فراهم شده است که در صورت حضور در دانشگاه در ساعات برگزاری دوره موردنظر بتوانند آن را در زمان دیگری بصورت آفلاین مشاهده کنند.
خوشبختانه مهارتهایی که در طول دوره های آموزشی این مجموعه به دانش پژوهان آموزش داده شده است به بسیاری از دانشجویان کمک کرده است که در انجام پروژه های درسی و دانشگاهی به بهترین نحو از نرمافزار های تخصصی استفاده کنند و سریعتر بتوانند به فارغالتحصیلی برسند!
پس از پایان دوره مدرک معتبر انگلیسی به دانشجویان تعلق می گیرد. همچنین لیستی از دوره ها نیز در گروه آموزشی پارس پژوهان برگزار میشود که دانشجویان با شرکت در آنها، در پایان دوره موردنظر میتوانند در آزمون سازمان فنی و حرفهای کشور شرکت کنند و با قبولی در آن مدرک معتبر این سازمان را نیز دریافت کنند. لازم به ذکر است که معرفی دانشجویان به سازمان فنی و حرفهای جهت شرکت در آزمون از طرف خود مجموعه صورت میگیرد.

یکی دیگر از ویژگیهای مهم خدمات ارائه شده توسط گروه آموزشی پارس پژوهان پاسخگویی و پشتیبانی کامل دانشجویان در طول دوره های آموزشی توسط تیم پشتیبان مجموعه است. شما با برقراری ارتباط با کارشناسان دپارتمان های مختلف مجموعه میتوانید سوالات تخصصی خود را بپرسید و مشاوره رایگان در خصوص دوره های آموزشی دریافت کنید. همچنین میتوانید با مراجعه به سایت فروشگاهی پارس پژوهان در چت آنلاین نیز سوالات خود را مطرح کنید و در اسرع وقت پاسخ آن را دریافت کنید.