پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 سمینار و برنامه فرهنگی / سلامت و بهداشت          06 خرداد 1395 - 26 May 2016


کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم -  27 مرداد

موضوعات:
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبيعي
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس


برگزار کننده: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
تلفن تماس با دبیرخانه: 44070961
نمابر:
آدرس سایت: Foodconf.ir
آدرس ایمیل: 1foodconf@gmail.com


 تاریخ شروع: چهارشنبه 27 مرداد 1395
تاریخ پایان: پنج شنبه 28 مرداد 1395
مکان: کرج -
گروه بندی: صنایع غذایی
[کنفرانس،همایش، سمینار ]

تگ ها طراحی مواد غذایی اصلاح الگوی مصرف روش های نوین فرآوری نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه مديريت تغذيه جامعه فرآورده های غذایی ارگانیک

خبرنامه - شبکه های اجتماعی