سمینار و برنامه فرهنگی / اجتماعی اقتصادی 08 آذر 1392 - 29 November 2013
اولین کنفرانس ملی الکترونیکی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
وب سایت : http://www.ncsfood.ir/
زمان :
24 بهمن ماه 1392
اولین کنفرانس ملی الکترونیکی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
محورهای کنفرانس :
معرفی آخرین دستاوردها در زمینه سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
معرفی آخرین دستاوردها در زمینه غذاهای ارگانیک و فراسودمند
بکارگیری زیست فناوری و نانوفناوری در سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
بکارگیری فرآیندهای نوین در سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
عرضه ی غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
نقش فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
تولید غذاهای ارگانیک و فراسودمند از طریق اصلاح شرایط تولید محصولات کشاورزی
فرمولاسیون غذاهای ارگانیک و فراسودمند
نقش تغذیه و رژیم درمانی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
نقش حماسه اقتصادی بر سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
حمایت از تولید ملی در جهت تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
نقش صنایع تبدیلی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
آینده سلامت، ایمنی و امنیت غذایی و روند تاثیرگذاری آن در سلامت و اقتصاد جوامع بشری
کارآفرینی و توسعه بازار و ایجاد بازارهای جدید
توجه به ارزش غذایی و نقش فرآورده های آبزیان در تغذیه سالم و ارگانیک
نقش توسعه تولید و فرآوری غذاهای دریایی در تامین امنیت و ایمنی غذایی
پیشرفت های اخیر در صنایع کنسروسازی فرآورده های گوشتی و ماهی