پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 سمینار و برنامه فرهنگی / فنی مهندسی          28 خرداد 1393 - 18 June 2014


اولین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی






برگزار کننده: مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ
تلفن تماس با دبیرخانه: 88862008
نمابر: 88864786
آدرس سایت: www.technofood.ir
آدرس ایمیل: paper@technofood.ir
 تاریخ شروع: سه شنبه 12 اسفند 1393
تاریخ پایان: چهارشنبه 13 اسفند 1393
مکان: تهران - مرکز همایش های بین المللی
گروه بندی: صنایع غذایی
موضوعات:
مواد اولیه صنایع غذائی
تاثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری فراورده های تبدیلی
تاثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری محصولات
کودها و آفت کش های مورد استفاده در کشاورزی
هورمون و آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنایع دام و طیور
دیگر موارد
تکنولوژیها و روش¬های تولید
نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذائی
بهداشت محیط
نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
سالم سازی هوای سالن تولید
کنترل آفات
اجرای استاندارد ISO 22000
فناوری ها و روشهای تولید
فناوری خلاء
فناوری ازون
فناوری انجماد سریع
جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا
کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
روش های ترکیبی
پغذاهای فراسودمند Functional foods
پمواد نگهدارنده طبیعی
پروش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذائی
پاستانداردهای استفاده از افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی و نگهداری
پبسته بندی های با ماندگاری بالا
پبسته بندی با فیلم های ضدمیکروبی
پبسته بندی بااتمسفر اصلاح شده
پبسته بندی با فیلم های چند لایه
پروش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
پمدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی نگهداری
کاربرد نانو فناوري در ماندگاری
تکنولوژی های نوین بسته بندی
بسته بندیهای با دوره ماندگاری و پایداری بالا
بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بسته بندی های خود گرمایشی
بسته بندی های مقاوم به جوشیدن در آب
بسته بندی های هوشمند و خودپایش
پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذائی
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
روش¬های محافظت مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیائی، زیستی، پرتویی، هسته ای و انفجار
روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
شیوه های محافظت مواد غذائی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذائی ذخیره شده
توضیحات تکمیلی:

نام مسئول یا دبیر همایش: جناب آقای کامران دارایی
امکان ارسال مقاله: بلی









پر بازدیدترین فنی مهندسی

خبرنامه - شبکه های اجتماعی