اخبار دانشگاهی کشور / همايش سمينار 13 امرداد 1392 - 04 August 2013
برگزاری همایش ملی امنیت غذایی در دانشگاه آزاد سوادکوه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه از رایزنیهای لازم برای برگزاری بینالمللی همایش امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه خبر داد.
به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از محمد احمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سوادکوه با اشاره به موافقت حوزه معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری سومین همایش ملی امنیت غذایی در این دانشگاه، گفت: سومین همایش ملی امنیت غذایی در ادامه همایشهای گذشته این دانشگاه انجام میشود.
* برگزاری سومین همایش در اسفند
احمدی خاطرنشان کرد: سومین همایش ملی امنیت غذایی در روزهای هفت و هشت اسفندماه سالجاری در سوادکوه برگزار میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با اشاره به حضور پژوهشگران، اساتید، دانشجویان در این همایش ملی از همکاری علمی و مالی، صاحبان صنایع، دانشگاهها و مراکز علمی، ارگانهای دولتی، خصوصی و انجمنهای فعال در زمینه غذا خبر داد.
وی از فراهم شدن زمینه های لازم برای برگزاری همایش امنیت غذایی در سطح بین المللی خبر داد و خاطرنشان کرد: رایزنیهای لازم با حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد برای برگزاری همایش امنیت غذایی با همکاری برخی از دانشگاههای خارج از کشور انجام شده است.
* برگزاری 7 سمینار امنیت غذایی در سوادکوه
احمدی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه تنها دانشگاه برگزار کننده همایش ملی در زمینه امنیت غذایی در بین دانشگاههای آزاد اسلامی کشور است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه دو سمینار ملی و پنج سمینار منطقهای در زمینه امنیت غذایی برگزار کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با اشاره به ارسال 700 مقاله در همایش ملی امنیت غذایی سال 1391، تصریح کرد: پایگاه اینترنتیwww.savadkoohconference.com از هفته دوم مرداد برای ارسال مقاله و ثبتنام متقاضیان فعال است.
*تاسیس آزمایشگاه کنترل کیفیت غذا در دانشگاه آزاد سوادکوه
این مسئول با اشاره به آییننامه تاسیس و بهرهبرداری آزمایشگاههای همکار سازمان غذا و داروی کشور، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه موافقت اصولی مرکز آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و داروی کشور را در کمیته فنی بررسی و تایید صلاحیت دانشگاههای همکار و مجاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تاسیس آزمایشگاه مجاز کنترل کیفیت غذا را کسب کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، افزود: زمینههای فعالیت آزمایشگاه مجاز کنترل کیفیت غذا شامل شیر و لبنیات، گوشت و پروتئین، غلات و حبوبات، کمپوت و کنسرو، شیرینی و شکلات، میوه و سبزیجات، نوشیدنی، دم کردنی غیر دارویی، آب معدنی، روغن و چربی، ادویه و چاشنیها است.