پرتال دانشگاهی کشور پرتال دانشگاهی کشور
University Portal of Iran




کلمات مرتبط

    نتایج کارشناسی ارشد 1402 نتایج ارشد 1402 دفترچه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد امریه سربازی استخدام تامین اجتماعی استخدام شرکت نفت استخدام آموزش و پرورش استخدام بانک پذیرش بدون کنکور منابع کارشناسی ارشد منابع دکتری استخدام شهرداری آگهی استخدام پليس استخدام نیروی انتظامی لیست همایش های بین المللی لیست سمینار لیست کنفرانس سالن همایش مقاله ISI دانشگاه پيام نور استخدام بانک پاسارگاد سازمان سما استخدام بانک شهر استخدام بانک گردشگری آگهی استخدام بانک صادرات استخدام بانک پارسیان پودمانی علمی کاربردی 1402 استخدام دولتی استخدام استانداری استخدام آتش نشانی استخدام وزارت نيرو استخدام ديپلم استخدام برنامه نویس استخدام حسابدار نمونه سئوالات کارشناسی ارشد نمونه سئوالات دکتری ارزشیابی مدرک دانشگاه پیام نور فراگير دانشپذير مدرک دیپلم مدرک کارشناسی انتخاب رشته کنکور سراسری 1402 عدح.هق daneshgah پردیس دانشگاهی شهریه دانشگاهها آگهی استخدام تهران azad karshenasi arshad kardani peyvasteh azmoon konkoor mba مجازی mba یکساله مدرک mba
 اخبار دانشگاهی کشور / همايش سمينار          30 اردیبهشت 1393 - 20 May 2014


 آغاز کنفرانس تله مدیسین و سمینار بیورزونانس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر



 دومین کنفرانس "تله‌مدیسین"، "سیمنار بیورزنانس و تجهیزهای نوین پزشکی" و "سمینار گردشگری سلامت" امروز با حضور رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان نظام پزشکی و جمعی از محققان و دانشگاهیان در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شد.

به گزارش پرتال دانشگاهی به نقل از  (ایسنا)، دکتر علیرضا رهایی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سخنانی در دومین کنفرانس "تله‌مدیسین و سمینار بیورزونانس و تشجهیزهای نوین پزشکی" که در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حال برگزاری است با بیان این که از سال 90 فعالیتهای مطالعاتی در حوزه بیورزونانس در دانشگاه امیرکبیر آغاز شده است، گفت: این طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ارائه شد و پس از آن پشتیبانی از این طرح و تحقیقات بر روی آن مورد تاکید شورا قرار گرفت.

وی با بیان این که پروژه بیورزونانس با ایجاد نوساناتی در بدن انسان بیماری‌ها را تشخیص می‌دهد بر لزوم پیگیری تصویر طرح کلان بیورزونانس در کشور تاکید کرد و گفت: باید جمع‌آوری و تحویل اطلاعات در حوزه بیورزونانس صورت گیرد تا نقشه راه برای ادامه کار آن تدوین شود.

به گفته رهایی، چهار تیم بر روی پروژه بیورزونانس در دانشگاه صنعتی شریف در حال فعالیت هستند. در حال حاضر سیر مطالعاتی بر روی این پروژه آغاز شده و در حال بررسی تجهیزات در این حوزه هستیم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر این که ما به دنبال جمع‌آوری سخت‌افزار، نرم‌افزار و بانک داده‌های فرکانسی در حوزه بیورزنانس هستیم اظهار کرد: از طریق فناوری بیورزونانس می‌توان نارسایی‌ها در بدن، بیماری‌هایی همچون ام‌اس، دیابت، تومورها و دردهای اعصاب و روان را تشخیص داد. این فناوری امواجی در فرکانس یک صدم درصد تا 150 کیلوهرتز به بدن وارد می‌کند که این امواج برای بدن زیان‌آور نیست و همچنین این فناوری در زمینه‌های کشاورزی، بهداشت و دامپزشکی نیز قابل استفاده می‌باشد.

رهایی همچنین به اجرای طرح سیکلوترون برای تولید رادیو داروها در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این طرح نیز با پشتوانه وزارت بهداشت و سازمان انرژی‌ اتمی در حال انجام است که طی آن طراحی اولیه پروژه به اتمام رسیده و با مشارکت بین‌المللی در حال ساخت نمونه هستیم.

وی از انجام 16 طرح کلان ملی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: در هر طرح بیش از 100 استاد و دانشجو مشغول به فعالیت می‌باشند.

به گفته رهایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 16 دانشکده فعال هستند که یک دانشکده و دو پژوهشگاه این دانشگاه مربوط به مهندسی پزشکی است.

دکتر حمید کشوری، رییس پژوهشکده سلامت الکترونیک و دبیر کنفرانس تله‌مدیسین هم با بیان این که این کنفرانس طی چهار روز برگزار می‌شود، گفت: دو روز از کنفرانس مربوط به دومین کنفرانس تله‌مدیسین و سمینار گردشگری سلامت است و دو روز دیگر نیز مربوط به سمینار بیورزونانس و تشخیص‌های نوین پزشکی است که این موضوع هنوز برای خیلی‌ها ناشناخته است.

وی با بیان این که خوشبختانه کنفرانس بار علمی خوبی داشته است، گفت: به دومین کنفرانس تله‌مدیسین 110 مقاله ارسال شده است که پس از داوری‌های به عمل آمده 36 مقاله به صورت سخنرانی و 16 مقاله به صورت پوستر در این کنفرانس ارائه خواهد شد.


پر بازدیدترین همايش سمينار

خبرنامه - شبکه های اجتماعی